ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φίλλιος: “Χρειαζόμαστε τον κόσμο του Άρη δίπλα μας”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος παίκτης του Άρη έκανε ο Γιώργος Φίλλιος που αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΚΑΕ Άρης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Άρη. Είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και με σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας. Να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν, όπως η περσινή», καταθέτει.

Ο Φίλλιος βρίσκει στο «Nick Galis Hall» αρκετούς γνωστούς, αφού υπήρξε συμπαίκτης με αρκετούς καλαθοσφαιριστές του Άρη, ενώ έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Καστρίτη, τον Γιώργο Σιγάλα και τον Σωτήρη Καραποστόλου.

«Είναι πολύ ευχάριστο που στον Άρη συναντώ φίλους. Έχουμε ξανασυνεργαστεί με τους Έλληνες παίκτες και με τους προπονητές. Γενικά όλο το κλίμα είναι πολύ ωραίο και πολύ ευχάριστο και πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι καλό και φέτος».

Ο Άρης πραγματοποίησε καλή πορεία πέρυσι και ο διεθνής άσος πιστεύει ότι αυτό μπορεί να γίνει και φέτος.

«Θεωρώ ότι και φέτος μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Τα παιδιά είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και φυσικά παίκτες, οπότε με σκληρή δουλειά μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή πορεία».

Καταλήγοντας, ο Φίλλιος στέλνει το μήνυμά του στον κόσμο του Άρη.

«Χρειαζόμαστε τον κόσμο του Άρη δίπλα μας. Η στήριξή του είναι πολύ σημαντική για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να τους ευχαριστούμε και να φεύγουν από το γήπεδο με το χαμόγελο στο στόμα. Θα τα δώσουμε όλα».

To Top