ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φίλλιος… non stop για την αγωνιστική πρόκληση της νέας σεζόν

Ο Γιώργος Φίλλιος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες, που του έδωσε τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε ο Γιάννης Καστρίτης και κατάφερε με την παρουσία του στα παιχνίδια του Άρη να κερδίσει με το… σπαθί του μια θέση στο rotation.

Ο 21χρονος πόιντ γκαρντ είναι μαζί με τον Στέλιο Χαβαλέ, οι μόνοι που έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ο μοναδικός από τους παίκτες της περυσινής ομάδας, που είχαν ουσιαστικό ρόλο.

Οι “κιτρινόμαυροι” πιστεύουν τον Θεσσαλονικιό γκαρντ (έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο) και περιμένουν περισσότερα απ’ αυτόν τη νέα χρονιά.

Απ’ ότι φαίνεται το γνωρίζει και ο ίδιος, καθώς από την ημέρα που ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη, συνεχίζει να δουλεύει είτε με ατομικές προπονήσεις στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, είτε σε άλλο γήπεδο μαζί με άλλους παίκτες, προκειμένου να εμφανιστεί καλύτερος τη νέα σεζόν.

Ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι του χρόνου ο ίδιος ή και μεγαλύτερος για τον Φίλλιο, αλλά ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, παίκτης είναι αποφασισμένος να πετύχει.

To Top