ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φίλοι Μάντσεστερ: “Τυχεροί που είχαμε στη Θεσσαλονίκη τον Πάρντιου – Τιμή που συναντηθήκαμε και με τον Μακ Γκίνες” (audio)

Ο Άλαν Πάρντιου τιμήθηκε στη Θεσσαλονίκη την περασμένη βδομάδα από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ελλάδα,  χωρίς πάντως να μιλήσει για τον Άρη.

Για την Πανελλήνια Λέσχη φίλων της Γιουνάιτεντ, τη δράση, τις εμπειρίες τους, τη συνάντηση με τον Πάρντιου, αλλά και παλαιότερο με τον Μακ Γκίνες τον επίσης Άγγλο τεχνικό που ήταν στον Άρη στις αρχές της δεκαετίας του ’70 μίλησε το μέλος της Λέσχης Γιώργος Τσιποριάδης.

Όπως είπε μεταξύ άλλων στον Flash 99,4 και την εκπομπή “Αθλητικό X-Press”: “Τυχεροί που είχαμε στη Θεσσαλονίκη τον Άλαν Πάρντιου. Έχει πετύχει ένα μοναδικό επίτευγμα στην Αγγλία, όταν την σεζόν 2011-12 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής της Premier League με την Νιουκάστλ, κατακτώντας την 5η θέση στο πρωτάθλημα, καθώς επίσης την ίδια χρονιά ψηφίστηκε από την Ένωση Προπονητών ως ο κορυφαίος αυτών. Επίτευγμα που δεν έχει πετύχει κανένας άλλος Άγγλος προπονητής στην ιστορία.

Ήταν πραγματικός… Άγγλος στο ραντεβού, εμφανίστηκε στην Λέσχη μας χαμογελαστό και ευδιάθετο, χαιρετώντας έναν προς έναν όλους τους παρευρισκόμενους. Πρόθυμο για φωτογραφίες και αυτόγραφα που δεν αρνήθηκε σε κανεναν μας…” ενώ αναφέρθηκε και στη συνάντηση με τον Φουίλφ Μακ Γκίνες στην Μάλτα πριν τρία χρόνια: “Συνδέει τον Άρη και την Μάντσεστερ, τιμή μας που συναντηθήκαμε μαζί του, χάρηκε που βρήκε κάποιους από τη Θεσσαλονίκη”.

Ακούστε όλη τη συνομιλία εδώ:

To Top