ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φίστας: «Ο Άρης είναι ιδέα και οι ιδέες δεν χάνονται»

Ο Δημήτρης Φίστας, γνωστός Αρειανός επιχειρηματίας και τραγουδιστής ο οποίος είχε το θρυλικό «Ακρόαμα», μίλησε για το χθεσινό «κιτρινόμαυρο» γλέντι που έγινε σε εστιατόριο της Λευκωσίας καθώς και για την ιδέα του Άρη που παραμένει ζωντανή.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8…

Για τα χθεσινά «προεόρτια» σε εστιατόριο στην Κύπρο:

«Ήταν πολύ ωραία βραδιά. Παίξαμε μουσική στο Aperitivo στη Λευκωσία. Καλεσμένοι ήταν πολλοί φίλοι μας Αρειανοί. Οι περισσότεροι στο χώρο ήταν οι οπαδοί του Άρη. Η βραδιά εξελίχθηκε σε γλέντι Άρη με συνθήματα.

Δεν είναι music hall. Είναι μπαρ-εστιατόριο. Χθες παίζαμε τον ύμνο του Άρη, το τραγούδι του Γκάλη και του Γιαννάκη, συνθήματα της ομάδας κλπ. Ας ελπίσουμε το χθεσινό να βοηθήσει για τη σημερινή βραδιά.

Σε μια στιγμή είδα στο μαγαζί πως οι περισσότεροι ήταν με μπλούζες Άρη και Super3. Ήρθαν μετά το σύνδεσμο σε εμάς».

Για τον φετινό Άρη στο μπάσκετ:

«Στον Άρη δεν μπορούμε να λέμε ότι είμαστε μπασκετικοί ή ποδοσφαιρικοί. Είμαστε ακόμα και σκάκι για τον Άρη. Από τα προβλήματα που βλέπω, ακόμα πιστεύω πως θα βρεθεί λύση. Ο Άρης είναι ιδέα και οι ιδέες δεν χάνονται. Μόνο ομάδα δεν μπορείς να αλλάξεις. Είναι πολύ ισχυρός αυτός ο οργανισμός. Είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ. Το χρήμα είναι συνδεδεμένο με το άθλημα. Και το πολύ χρήμα συγκεκριμένα. Οι ιδέες όμως δεν χάνονται.

Θα βρει το δρόμο του στο μπάσκετ και θα γίνει ξανά «αυτοκράτορας». Δεν είναι τυχαίο που ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κάνουν τόσο καλές πορείες, τόσα χρόνια, αλλά ο τίτλος του «αυτοκράτορα» δεν έχει φύγει. Θα αποκτηθεί ξανά η αίγλη που είχε. Χρειάζεται στήριξη από όλους».

Για το γεγονός ότι η ιδέα του Άρη παραμένει ακόμα και στην Κύπρο:

«Η αλήθεια είναι ότι χθες ακόμα και μερικοί Κύπριοι που δεν είναι Αρειανοί, φόρεσαν μπλούζες, κασκόλ κλπ. Μας έδωσαν και ευχές για την ομάδα. Σεβάστηκαν την ιδέα και την ομάδα του Άρη. Γλεντούσαν μαζί μας»

To Top