Χωρίς κατηγορία

Φαβορί και αουτσάιντερ στα μακροχρόνια στοιχήματα για Super League και Κύπελλο

Έχοντας μπει στις τελευταίες στροφές της Superleague και του Κυπέλλου Ελλάδος, το bet online έχει πάρει φωτιά. Ολοένα και περισσότεροι μπουκ ανεβάζουν αποδόσεις για την έκβαση των διοργανώσεων, την εξέλιξη των Play Offs, τα ειδικά των παικτών και μια σειρά από αγορές που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του στοιχήματος όσο πλησιάζουμε στο τέλος της περιόδου.

Στοιχήματα για τη Σούπερ Λιγκ

 

Κανείς δεν ποντάρει πλέον στο νικητή της Super League, καθώς φαίνεται πως έχουμε επιστρέψει στην «κανονικότητα» του Ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Αυτή που θέλει τον Ολυμπιακό σχεδόν ισόβιο πρωταθλητή, με μερικά διαλείμματα στην κυριαρχία του. Κάποιες στοιχηματικές πάντως διατηρούν ακόμα ανοιχτές τις αγορές για τις ομάδες που θα τερματίσουν μες στην πρώτη 4άδα, συμπεριλαμβανομένων και των Play Offs. Εκεί όπου θα δούμε Άρη και ΟΦΗ να πληρώνουν αρκετά υψηλά και ίσως αξίζουν κάτι σα στοίχημα. Ειδικά με την υπόθεση του Άρη στο CAS να εκκρεμεί.

Το μεγάλο ενδιαφέρον όμως το βρήκαμε στα στοιχήματα για τον πρώτο σκόρερ. Το παράδοξο Κούρτιτς μας εντυπωσίασε, αφού οι μπουκ φαίνονται να βρίσκονται σε πλήρη διαφωνία με βάση τις αποδόσεις που προσφέρουν. Σε μια στοιχηματική τον βρήκαμε ως απόλυτο φαβορί. Σε κάποια άλλη δεν προσφέρεται καν στη λίστα με τους πιθανούς νικητές, ενώ σε μια Τρίτη η απόδοση του είναι αρκετά ελκυστική. Ίσως να θέλετε να κάνετε μια βόλτα στη συγκεκριμένη αγορά, που κατά τη γνώμη μας παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον. Σημειώστε όμως πως ο Σλοβένος έχει χάσει κάποια ματς και με τον Ατρόμητο αγωνίστηκε μόνο 11 λεπτά. Ίσως έχει αξία το ποντάρισμα στο φορμαρισμένο Βαν Βέερτ, που βρίσκεται μόνο ένα γκολ πίσω από τον Κούρτιτς;

Για τους πιο ψαγμένους, οι περισσότερες στοιχηματικές έχουν και φέτος αγορές Head – to – Head (H2H). Και μάλιστα για όλες τις ζώνες της βαθμολογίας. Οι πιο ενδιαφέρουσες μάχες για την ώρα, βάσει αποδόσεων, είναι αυτές μεταξύ Ιωνικού και Λαμίας, Ιωνικού και Παναιτωλικού και μεταξύ ΟΦΗ & Βόλου.

Τα στοιχήματα για το Κύπελλο Ελλάδος

 

Παρόμοια εικόνα και στα κουπόνια με τις μακροχρόνιες αγορές του Κυπέλλου Ελλάδος. Με τη μόνη διαφορά πως η κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό δίνεται σε αρκετά ελκυστική απόδοση, κάτι που δε φαίνεται να αντικατοπτρίζει τη διαφορά που έχει η ομάδα του Πειραιά απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Εξαιρετικά πάντως τα στοιχήματα για το ζευγάρι του τελικού. Οι μπουκ δεν πιστεύουν στην εύκολη πρόκριση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμία (και γιατί να το κάνουν άλλωστε κοιτώντας την προβληματική φετινή εικόνα του Τριφυλλιού) και δίνουν αρκετά ψηλά τα ζευγάρια του τελικού τα οποία περιλαμβάνουν την ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Αν ψάξετε καλά θα βρείτε μάλιστα και κάποιες ιστοσελίδες στοιχήματος που θα σας αφήσουν να ποντάρετε στο Νικητής / Φιναλίστ του θεσμού. Με ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις επίσης.

Όμως, το μεγάλο ερωτηματικό είναι τι θα γίνει στις αποδόσεις για το πρωτάθλημα, τα Playoffs και τα Head – to – Head της Σούπερ Λιγκ, σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της εκδίκασης της υπόθεσης του Άρη από το CAS δικαιώσει τους Θεσσαλονικείς. Ψάχνοντας στους Όρους και Προϋποθέσεις των συγκεκριμένων αγορών δε βρήκαμε να αναφέρεται πουθενά αν το στοίχημα θα ακυρωθεί ή θα πληρωθεί κανονικά σε περίπτωση που οι Κίτρινοι δικαιωθούν και πάρουν πίσω τους βαθμούς που τους αφαιρέθηκαν στην αρχή της σεζόν. Υποψιαζόμαστε άλλωστε πως αυτός είναι και ο λόγος που σε αρκετές νόμιμες στοιχηματικές δε βρήκαμε να προσφέρονται καν αποδόσεις για τους Θεσσαλονικείς και την κατάταξή τους. Κατά τη γνώμη μας, αν καίγεστε να ποντάρετε στην τελική κατάταξη του Άρη ή στην είσοδό του στα Playoffs, καλό θα ήταν να ρωτήσετε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της στοιχηματικής στην οποία παίζετε. Μόνο έτσι θα είστε σίγουροι για την πολιτική της εταιρίας στα διάφορα ενδεχόμενα που θα προκύψουν από την εκδίκαση.

 

To Top