Φαβορί ο Άρης για Μαντσίνι, αποφασίζει η Μπορντό!

Ο Άρης έχει κάνει πρώτη επιλογή για την θέση του εξτρέμ τον Αργεντινό, Ντάνιελ Μαντσίνι της Μπορντό και φορτσάρει για την απόκτησή του από τους Γιρονδίνους, την ώρα που δείχνει να είναι το φαβορί! Το προβάδισμα στον Άρη καταγράφουν και τα Γαλλικά μέσα ενημέρωσης!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι κίτρινοι μετά από τις συζητήσεις με τον Μίλαν Γέφτοβιτς που “κόλλησαν”, μετά το φλερτ με τον Ρομέν Φιλιποτό κατέληξαν στον 23χρονο Μαντσίνι και ήδη όπως προκύπτει και από την Γαλλία έχουν καταθέσει πρόταση αγοράς του παίκτη από την Μπορντό, την απάντηση της οποίας περιμένουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άρης έχει βρει σημείο επαφής σε ότι αφορά το οικονομικό με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, θεωρώντας ότι μπορεί να αγωνιστεί και στις δυο πτέρυγες της επίθεσης (ο Φιλιποτό σε αντίθεση αγωνίζεται μόνο στην αριστερή πλευρά) και απομένει το “ναι” της Γαλλικής ομάδας.

Το εμπόδιο είναι ότι ο Άρης δεν “παίζει” μόνος του.  Υπάρχουν άλλες δυο προτάσεις στην Μπορντό, η οποία δεν έχει στα πλάνα της τον Μαντσίνι, ο οποίος διαθέτει ιταλικό διαβατήριο. Η δεύτερη πρόταση είναι από ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας, κατά πάσα πιθανότητα η Οσέρ, που τον είχε και φέτος και η τρίτη έρχεται από ομάδα της Τσάμπιονσιπ στο Νησί.

Πάντως σε σημερινά δημοσιεύματα του Γαλλικού τύπου αναφέρεται ότι ο Άρης είναι η ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτηση του Μαντσίνι.

To Top