ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Φαβορί ο Άρης για την τρίτη θέση»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε  για την ομάδα μπάσκετ του Άρη, την εθνική και την επιστροφή του στους πάγκους.
Αναλυτικά, όσα είπε στο YellowRadio:
Για την ομάδα του Άρη: «Έχει γίνει πολύ καλή επιλογή στους ξένους και φυσικά μαζί με τους Έλληνες παίκτες δημιουργείται μια πολύ καλή ομάδα. Η ομάδα με αυτό το ρόστερ είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις και εκτιμώ πως αν χαθεί η τρίτη θέση θα είναι έγκλημα, χωρίς να θέλω να πω πως δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός».
Για τους Έλληνες παίκτες : «Διαθέτεις πολύ καλούς ξένους και σε συνδυασμό με τους Έλληνες παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία η ομάδα θα είναι πολύ δυνατή. Σαφώς, οι Έλληνες είναι σημαντικοί σε μια ομάδα αλλά μέχρι στιγμής στα παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει όλα θα είναι θετικά».
Για τους γκαρντ: «Δεν είναι και σοβαρό κριτήριο τα φιλικά για να βγάλουμε συμπεράσματα. Όλοι παίρνουν χρόνο από τους προπονητές. Δεν είναι σημαντικό για κανένα προπονητή να κερδίζει στα φιλικά. Από την εμπειρία μου καταλαβαίνω πως ο Άρης μπορεί να φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο που δεν θα έχει πρόβλημα. Να μην σχολιάσουμε κάποιους ξεχωριστά αλλά όλο το σύνολο».
Για τους ψηλούς (Οκάρο Γουάιτ και Τζαμέλ Χαγκινς): «Είναι και οι δυο πολύ αθλητικοί και θα κάνουν ένα πολύ καλό και δυνατό δίδυμο. Αλλά τη δυναμικότητα της ομάδας θα μπορούμε να τη κρίνουμε αν τους δούμε να παίζουν όλους μαζί».
Για το βαρύ σέντερ: «Θεωρώ πως δεν χρειάζεται στο σύγχρονο μπάσκετ το βαρύ σέντερ. Υπάρχουν τέτοιοι παίκτες αλλά είναι και απλησίαστο το κασέ τους. Αρκετές ομάδες, πλέον, επιλέγουν πιο κοντά σχήματα».
Για το Σίμτσακ: «Είναι πολύ χρήσιμος. Δεν τον ενδιαφέρει πόσο θα αγωνιστεί. Τον αγαπάει και ο κόσμος αλλά είναι και σημαντικός στα αποδυτήρια της ομάδας. Έχει διπλό ρόλο, καθώς, θα αγωνίζεται αλλά θα είναι και σημαντικός στα αποδυτήρια».
Για την εθνική: «Παρουσιαζόμαστε όλοι πολύ αισιόδοξοι γιατί οι Ισπανοί έχουν πολλές απουσίες. Αλλά είναι πάλι δύσκολο το παιχνίδι. Δεν με έχει πείσει σε όλα τα επίπεδα η Εθνική. Δεν έχω πειστεί επιθετικά και έχω αμφιβολίες για την κορυφή. Μακάρι να διαψευστώ και να κερδίσουμε αύριο και να πάμε πολύ ψηλά. Θεωρώ πως ο τελικός θα είναι Σερβία – Γαλλία. Αλλά ξανά λέω μακάρι να διαψευστώ και να είναι η Ελλάδα η μια ομάδα του τελικού».
Για την επιστροφή του στους πάγκους : «Περιμένω πρόταση για να επιστρέψω. Θεωρώ πως αργά ή γρήγορα θα είμαι και πάλι ενεργός».
To Top