“Ο Πανσερραϊκός του Χαριλάου δύσκολα να πάρει αποτέλεσμα στην Καβάλα, φαβορί ο Άρης…”

Ο άλλοτε τεχνικός του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος σε δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε πως ο Άρης έστω και σε αυτή την κατάσταση παραμένει φαβορί, καθώς πολύ δύσκολα κατά την άποψη του θα κάνει το απόλυτο ο Πανσερραϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

Για την μάχη της ανόδου: “Πιστεύω ότι με την εικόνα που έδειξε ο Πανσερραϊκός στο Χαριλάου δεν νομίζω να μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στην Καβάλα.Το βλέπω πιο πολύ για νίκη της Καβάλας, ή ισοπαλία. Έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα ο Πανσερραϊκός, αλλά έχει την τύχη στα χέρια του αν κερδίσει όλα τα παιχνίδια που δεν βλέπω να το κάνει.

Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή φαβορί ο Άρης.Έστω κι αν είναι ένα βαθμό πίσω. Έχει ενδιαφέρον και η ίδια η Καβάλα, αν και παίζει με τον Άρη.Έχει κίνητρο αν και δεν διαφέρουν και πολύ σαν ομάδες, Καβάλα και Πανσερραϊκός. Είναι λάθος να μην υπολογίζεται η Καβάλα, αλλά έχει ένα μειονέκτημα, του ότι παίζει μέσα στο Χαριλάου”.

Για το αν ο Άρης είναι καλύτερος το τελευταίο διάστημα στο αγωνιστικό κομμάτι: “Είναι καλύτερος και πιο σταθερός γιατί έχει περισσότερους έμπειρους παίκτες από τον Ιανουάριο και μετά. Δείχνει μία καλύτερη εικόνα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να φτάσει κοντά στον Μάϊο και να μην έχει καταφέρει την άνοδο.Είναι κρίμα για κόσμο. Είναι έτοιμοι κάποιοι για… καρδιακά.Λέμε ότι θα έρθει ισοπαλία το ματς στην Καβάλα, αλλά αν δεν έρθει;”.

To Top