Φαβορί ο Νιόπλιας

«Τελειώνει» και τυπικά σήμερα (08/10) ο Παύλος Δερμιτζάκης από τον πάγκο του ΟΦΗ με τη διοίκηση των Κρητικών να στρέφει το βλέμμα της προς τον άλλοτε αρχηγό της ομάδας, Νίκο Νιόπλια.

Μετά την τηλεφωνική ενημέρωση του Μάνθου Πουλινάκη προς τον τεχνικό των Κρητικών για τη μη συνέχιση της συνεργασίας τους, στον ΟΦΗ αυτό που περιμένουν είναι η άφιξη του Δερμιτζάκη στο Ηράκλειο για να ρυθμιστούν τα τυπικά του «διαζυγίου». Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι υπάρχει διακοπή ευνοεί τους Κρητικούς στο να πάρουν έναν νέο προπονητή και να μπορέσει αυτός να δουλέψει για εύλογο χρονικό διάστημα με την ομάδα, έτσι ώστε να καταφέρει να αλλάξει κάποια πράγματα.

Το όνομα που ακούγεται περισσότερο από όλα τα άλλα τις τελευταίες ώρες στο Ηράκλειο, είναι αυτό του Νίκου Νιόπλια. Ο Κοζανίτης προπονητής έχει γράψει ξεχωριστή ιστορία ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και στις τάξεις της διοίκησης έχει αρκετούς… θαυμαστές. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν γίνει διερευνητικές επαφές και αναμένονται άμεσα εξελίξεις. Στη λίστα των ανθρώπων του ΟΦΗ φέρονται να είναι και οι Τσιώλης και Αναστόπουλος, με λίγες όμως πιθανότητες στην παρούσα φάση.

To Top