Φαβορί το Βελιγράδι για έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ λόγω του πολέμου

Η EuroLeague θα πραγματοποιήσει συμβούλιο μετόχων στην Κωνσταντινούπολη αύριο (24/10), οπού θα συζητηθεί το θέμα της έδρας της Μακάμπι Τελ-Αβίβ, με το Βελιγράδι να είναι ο πιο πιθανός προορισμός.

Το πρωί της Τρίτης (24/10) θα πραγματοποιηθεί το συμβούλιο μετόχων της Euroleague στην Κωνσταντινούπολη με το κύριο θέμα συζήτησης να είναι η έδρα της Μακάμπι Τελ-Αβίβ.

Όπως όλα δείχνουν, χωρίς ωστόσο να θεωρείται κάτι δεδομένο το Βελιγράδι φαντάζει ο πιο πιθανός προορισμός για την έδρα της ισραηλινής ομάδας. Άλλωστε να θυμίσουμε ότι οι Σέρβοι της Παρτίζαν έχουν στείλει ανοικτή πρόσκληση φιλοξενίας.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του λαού έχει δώσει στην έδρα της μόνο το ματς της πρεμιέρας με την Παρτιζάν και στη συνέχεια παίζει διαδοχικά παιχνίδια εκτός έδρας, μεταξύ των οποίων και αυτή την εβδομάδα κόντρα στη Μονακό.

Στη συνάντηση ίσως γίνει εκτεταμένη συζήτηση για το πρότζεκτ του Ντουμπάι και την πιθανότητα να επεκταθεί η Ευρωλίγκα στη συγκεκριμένη αγορά. Οι Άραβες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, φέρονται διατεθειμένοι να βοηθήσουν στην εισροή πολλών χρημάτων στη διοργάνωση και να ανοίξουν μια νέα αγορά στη λίγκα. Οι ομάδες της Ευρωλίγκας δεν είναι αρνητικές, αλλά θέλουν η όποια είσοδος ομάδας του Ντουμπάι να γίνει με όρους και με περιορισμούς τύπου… salary cap, προκειμένου να μην εξελιχθούν οι ευρωπαϊκές ομάδες στους «φτωχούς συγγενείς» των ζάπλουτων Αράβων.

To Top