ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Φαβορί” το Πανθεσσαλικό για το Άρης-ΑΕΚ, εάν… επιτρέψουν προπονήσεις και μετακινήσεις

“Φαβορί” το Πανθεσσαλικό για το Άρης-ΑΕΚ, εάν… επιτρέψουν τις προπονήσεις-μετακινήσεις. Το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε εκτάκτως τη Δευτέρα την οδηγία με την οποία διευκρινίζεται πως στη Θεσσαλονίκη, που θεωρείται γκρίζα ζώνη, δεν θα μπορεί να γίνει καμία αγωνιστική δραστηριότητα. Δηλαδή ούτε αγώνες ούτε και προπονήσεις.

Εξέλιξη που οδηγεί εκ πρώτης όψεως σε αναβολή του Άρης – ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένο να γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την προσεχή Κυριακή. Για διάστημα 14 ημερών δεν θα μπορούν να γίνονται προγραμματισμένες αναμετρήσεις και προπονήσεις. Με βάση αυτήν την ανακοίνωση-απόφαση.

Ο Άρης έχει δηλώσει ως… δεύτερη έδρα το γήπεδο των Ιωαννίνων αλλά ο ΠΑΣ αγωνίζεται εντός έδρας, οπότε αποκλείεται αυτή η επιλογή ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για την Λάρισα αφού η ΑΕΛ παίζει επίσης εντός.

Έτσι σύμφωνα με τις πληροφορίες που ισχύουν αυτή την στιγμή ο αγώνας πιθανότατα θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με την Λίγκα να παίρνει την Τρίτη την τελική της απόφαση.

Φυσικά  σύμφωνα με τα νέα μέτρα, προβλέπεται «απαγόρευση μετακινήσεων εκτός του νομού (αεροπορικές και σιδηροδρομικές μεταφορές αναστέλλονται προς το εξωτερικό και επιτρέπονται μόνο για αυστηρά επαγγελματικούς λόγους και λόγους υγείας στις μεταφορές εσωτερικού)».

Άρα λοιπόν θα πρέπει να εξασφαλιστεί στον Άρη (όπως και στον ΠΑΟΚ) ειδική άδεια για τις προπονήσεις, αλλά και την μετακίνηση έξω από τον νομό Θεσσαλονίκης.

To Top