Φαλκάο: «Δεν ήθελα να ρισκάρω…»

Η είδηση της οριστικής απουσίας του Ραδαμέλ Φαλκάο από την τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας αιφνιδίασε πολλούς ποδοσφαιρόφιλους ανά την υφήλιο, άσχετα αν ήταν σχεδόν… κοινό μυστικό ότι πολύ δύσκολα ο Κολομβιανός θα ήταν 100% έτοιμος για να παίξει.

Ο κορυφαίος Κολομβιανός παίκτης μίλησε για την απόφαση της μη συμμετοχής του στην 23άδα της χώρας του, ευχαριστώντας το τεχνικό επιτελείο που τον περίμενε.

Ο Φαλκάο εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους επιθετικούς που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή ενώ παραδέχτηκε ότι έχει ακόμη δρόμο να διανύσει για να παίξει σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

«Σήμερα είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά το γνωρίζω ότι μου λείπει ακόμη πολύ για να μπορέσω να παίξω. Δεν ήθελα να στερήσω την ευκαιρία από κάποιον συμπαίκτη μου που είναι 100 % έτοιμος, ούτε να ρισκάρω την υγεία μου» τόνισε αρχικά.

Και προσέθεσε: «Πότε δεν τα παράτησα αν και γνώριζα ότι η ανάρρωσή μου ήταν δύσκολη, γι’ αυτό και το ότι έχω φτάσει σήμερα σε τέτοιο σημείο με εκπλήσσει. Αυτή η κατάσταση με ωρίμασε, με έκανε πιο δυνατό. Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο που με περίμενε. Έχουμε μια μεγάλη Εθνική ομάδα την οποία πρέπει να στηρίξουμε. Εμπιστευόμαστε απόλυτα τους επιθετικούς μας που είναι στην αποστολή, έχουμε πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές».

πηγή: sentragoal.gr

To Top