ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαμπιάνο: “Είμαστε οικογένεια – Θέλουμε το Κύπελλο”

ΤΟ "ΔΕΣΙΜΟ" ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ!

Το δέσιμο μεταξύ ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ και διοίκησης ανέφερε ο Φαμπιάνο Λέισμαν ξεκαθαρίζοντας πως στόχος του Άρη είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ του Άρη στα πλαίσια της εκδήλωσης που διοργανώθηκε από την Kappa και την ΠΑΕ Άρης τη χθεσινή (26/4) ημέρα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου τα εξής:

Για τον τελικό του Κυπέλλου και την εκδήλωση:

«Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος, το περιμένουν τόσο πολύ. Σίγουρα είναι πολύ όμορφο και ωραίο να ερχόμαστε σε επαφή μαζί τους, είναι μία διαφορετική μέρα. Γνωρίζουμε την ευθύνη που έχουμε κι όπως λέω κάθε φορά που μιλάω γι’ αυτό, καταλαβαίνουμε πόσο ενθουσιασμένοι είναι οι φίλοι μας, αλλά δική μας δουλειά είναι να κοιτάμε μέρα με τη μέρα και να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα ο τελικός συνεχώς πλησιάζει, πρέπει να κρατήσουμε την καλή ατμόσφαιρα, αλλά και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε προπόνηση και σε αυτό που πρέπει να κάνουμε».

Για την ατμόσφαιρα στην ομάδα και τα αποδυτήρια:

«Είμαστε μια οικογένεια ακόμη κι όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Όταν κερδίζουμε, κερδίζουμε όλοι μαζί, αλλά κι όταν χάνουμε, χάνουμε όλοι μαζί. Αυτό είναι ευθύνη μας. Να έχουμε καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα και στα αποδυτήρια. Όλοι, η ομάδα, ο κόσμος, αλλά κι εμείς σαν ποδοσφαιριστές, θέλουμε πολύ να πάρουμε το Κύπελλο. Κι όπως είπα, σαν παίκτες, πρέπει να κοιτάμε μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση και παιχνίδι με το παιχνίδι. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο γιατί είναι μια ομάδα με ποιότητα. Τα αντιμετωπίζουμε όλα με σεβασμό και σεβασμός είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε προπόνηση. Είναι πολύ σημαντική και η ατμόσφαιρα που υπάρχει με τον κόσμο. Ξέρουμε πόσο πολύ πιστεύουν σε μας. Είμαστε μαζί σε αυτό. Είναι πολύ καλό για μας, να νιώθουμε έτσι και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας όλοι μαζί».

Για το πώς βλέπει το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι διαφορετική διοργάνωση. Είναι ένα παιχνίδι για τρεις βαθμούς. Στο τελευταίο ματς στην έδρας μας χάσαμε με 0-2 αλλά κάναμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Παίξαμε καλά και το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα. Είναι μια διαφορετική στιγμή, αυτοί παλεύουν και για κάτι άλλο. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, όπως σε κάθε παιχνίδι. Εντάξει, σίγουρα πρόκειται για την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε στον τελικό, αλλά είναι διαφορετικό παιχνίδι, δεν θα πρέπει να το συνδέουμε με τον τελικό. Γιατί κι εμείς σκεφτόμαστε τα επόμενα ματς κι αυτοί έχουν κι άλλα πράγματα στο μυαλό τους. Αυτή τη στιγμή σκέφτονται το πρωτάθλημα κι όχι το Κύπελλο».

To Top