ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φαμπιάνο: “Είναι η ώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας!” (video)

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει του αυριανού (12/3) εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στάθηκε στην ευθύνη που ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν απέναντι στην ομάδα, να βελτιώσουν την εικόνα και τα αποτελέσματά της.

Ο Φαμπιάνο δεν συνηθίζει να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του. Είναι από τους παίκτες, που δεν φοβούνται να βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα. Το ίδιο έκανε και τώρα, μετά την άδοξη ήττα του Άρη στη Λαμία, που πισωγύρισε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα και επανέφερε την εσωστρέφεια σε αυτήν. Στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA, λοιπόν, εν όψει του αυριανού (12/3) εντός έδρας αγώνα των “κίτρινων” με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, μίλησε για την ευθύνη, που έχουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας και να την επαναφέρουν στα θετικά αποτελέσματα, οδηγώντας την με καλύτερες προϋποθέσεις στα πλέι οφ.

Αρχικά, στην ερώτηση αν συνήλθε η ομάδα μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στη Λαμία, απάντησε: “Το αποτέλεσμα στη Λαμία ασφαλώς και δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Για να συνέλθουμε, ο τρόπος είναι να αντιδράσουμε γρήγορα και να επανέλθουμε στις νίκες. Στον ερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λοιπόν, πρέπει να βγάλουμε αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο και να νικήσουμε”.

Ερωτώμενος αν διάβασε η ομάδα τα λάθη της στη Λαμία κι αν τα κατανόησε, ώστε να μην τα επαναλάβει, τόνισε: “Ασφαλώς! Είναι υποχρέωση όλων να βλέπουμε τα λάθη, όταν δεν παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν φτάνει, όμως, μόνο να διορθώσουμε αυτά τα λάθη. Πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα. Να είμαστε πιο παραγωγικοί και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες στο ερχόμενο παιχνίδι. Όταν δεν παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, πρέπει να μένουμε ενωμένοι ως ομάδα, να συζητούμε τα λάθη, για να εμφανιζόμαστε πιο δυνατοί στη συνέχεια. Αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα!”

Σχετικά με το πώς περιμένει τον ΠΑΣ Γιάννινα, μια ομάδα που παίρνει καλά αποτελέσματα στον δεύτερο γύρο, είπε: “Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, χωρίς αμφιβολία. Πράγματι, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πάρει καλά αποτελέσματα στον δεύτερο γύρο κι αυτό λέει πολλά. Το πιο σημαντικό για εμάς, όμως, είναι να βγάλουμε τη δική μας ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο. Να σεβαστούμε τον αντίπαλο, αλλά να επιβεβαιώσουμε τη δική μας ποιοτική ανωτερότητα, για να πάρουμε τη νίκη”.

Πιο συγκεκριμένα, αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει ο Άρης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για να πάρει τη νίκη, εστίασε στα εξής: “Κατ’ αρχάς, πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Στα Γιάννινα νικήσαμε τον συγκεκριμένο αντίπαλο με μεγάλο σκορ, αλλά για ένα διάστημα στη διάρκεια του ματς υποφέραμε, κι αυτό δεν το ξεχνάμε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει καλούς παίκτες σε κάποιες θέσεις, που πρέπει να τους προσέξουμε ιδιαίτερα. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι το κρίσιμο είναι να βγάλουμε την ποιοτική μας ανωτερότητα στο γήπεδο, για να φτάσουμε στη νίκη!”

Περί της ευθύνης του ίδιου και των συμπαικτών του, για τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας και την επαναφορά της στα θετικά αποτελέσματα, ο Φαμπιάνο έκανε λόγο, όταν ρωτήθηκε πόσο σημαντική θεωρεί ότι είναι η ενδεχόμενη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει των πλέι οφ, που ακολουθούν. Τόνισε χαρακτηριστικά: “Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα δεν πήραμε τους βαθμούς που έπρεπε, αυτούς που περιμέναμε ότι θα είχαμε πάρει. Αυτό έχει βάλει μεγαλύτερη πίεση σε εμάς τους παίκτες. Η πίεση αυτή, όμως, είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Πρέπει να την αντέχουμε, αλλά και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Υποχρέωσή μας είναι να βελτιώνουμε την απόδοσή μας και την εικόνα μας. Αυτό, λοιπόν, πρέπει να κάνουμε τώρα! Είναι σημαντικό αυτό το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πολύ σημαντικό, θα έλεγα, εν όψει πλέι οφ. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν υπάρχει δικαιολογία να μην πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Αν δεν το κάνουμε, θα έχουμε πρόβλημα”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

To Top