ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαμπιάνο: “Μας λείπει η συγκέντρωση στην τελική φάση, είναι συνολική ευθύνη”

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την ισοπαλία του Άρη.

Όπως είπε στη Nova:

“Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, μας λείπει όμως η συγκέντρωση στην τελική φάση. Η ευθύνη είναι συνολική, όλοι μας προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήρθε η νίκη. Χρειαζόμαστε βελτίωση και στην άμυνα, μια και βλέπουμε με 1-2 ευκαιρίες ο αντίπαλος σκοράρει. Ξέρουμε σε ποιο κοινό παίζουμε κι όταν δεν κερδίζουμε, έχουμε την ανάλογη πίεση. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε να μην χάσουμε την πίστη στον προπονητή και στον εαυτό μας. Να μην χάσουμε την αυτοπεποίθηση”.

Αναλυτικά:

Όπως ανέφερε αρχικά: «Πιστεύω πως αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ’ όλη τη διάρκεια και δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Αυτό που μας λείπει είναι όμως η συγκέντρωση και ο έλεγχος του εαυτού μας κυρίως στο τελείωμα των φάσεων. Η ευθύνη είναι συνολική, όλης της ομάδας. Όλοι προσπαθήσαμε αλλά τελικά δεν ήρθε το αποτέλεσμα».

Για το ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας: «Σίγουρα είναι ένας τομέας που πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί βλέπουμε πως ο αντίπαλος με 1-2 ευκαιρίες μας βάζει γκολ. Θα πρέπει να καταλάβουμε πως όλες οι ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, θα πρέπει να βελτιωθούμε ώστε να μη δεχόμαστε γκολ, στον αμυντικό τομέα».

Για το τι δεν γίνεται καλά εν συγκρίσει με πέρσι: «Είναι θέμα λεπτομερειών. Το παιχνίδι διαρκεί 90 λεπτά και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να βελτιωθούμε στα στημένα, εκεί δεχόμαστε γκολ».

Για τη ψυχολογική επίπτωση που έχει στην ομάδα το αποτέλεσμα: «Είναι η δουλειά μας, ξέρουμε κάθε μέρα τι πρέπει να αποφύγουμε. Ξέρουμε μπροστά σε τι κοινό παίζουμε. Ξέρουμε πως υπάρχει πίεση όταν δεν κερδίζουμε. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε, είναι να μη χάσουμε την αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό μας, αλλά και στον προπονητή. Είναι κάτι παιχνίδια, όπως αυτό με τον Ιωνικό που δεν παίξαμε όπως σήμερα, αλλά κερδίσαμε».

To Top