ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φαμπιάνο: “Πρέπει να συνεχίσουμε με πίστη στην ομάδα” (video)

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν νιώθει ακόμη στις πλάτες του το βάρος του αποκλεισμού του Άρη από τα πλέι οφ του Europa Conference League. Γι’ αυτό και στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA, εν όψει του αυριανού (20/8) πρώτου αγώνα των “κίτρινων” για το νέο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, εκτός έδρας κόντρα στον ΟΦΗ, αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί στους φίλους της ομάδας. Ταυτόχρονα, όμως, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έστειλε μήνυμα ενότητας για τη συνέχεια της σεζόν.

Αρχικά, ερωτώμενος για την κατάσταση της ομάδας μετά τον άδοξο αποκλεισμό από την Ντιναμό Κιέβου, απάντησε: “Είμαστε πολύ λυπημένοι, γιατί όλοι θέλαμε την πρόκριση. Δεν μας άξιζε ο αποκλεισμός. Το ποδόσφαιρο, όμως, έτσι είναι δυστυχώς… Μπορούν να συμβούν τα πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας, που ήρθαν στο Βουκουρέστι και μας βοήθησαν. Κι εγώ κι οι συμπαίκτες μου κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Δώσαμε τα πάντα για την πρόκριση, αλλά δυστυχώς στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι ήταν υποχρέωσή μας να προκριθούμε στα πλέι οφ του Europa Conference League…”

Και συνέχισε: “Πλέον, δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε αυτό που έγινε. Έχουμε μπροστά μας παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα και σε αυτό επικεντρωνόμαστε. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να ανασυνταχθούμε και να συγκεντρωθούμε στο πρώτο παιχνίδι του νέου πρωταθλήματος. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι, για να συνεχίσουμε θετικά. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι στον ΟΦΗ, παρότι είχαμε την παράταση στο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου και το ταξίδι στη Ρουμανία, ενώ έχουμε και το ταξίδι στην Κρήτη, που θα επιβαρύνει κι άλλο την ομάδα μας. Ο ΟΦΗ στην έδρα του είναι δυνατός, ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πρωτάθλημα”.

Ο Φαμπιάνο εξήγησε τι πρέπει να κάνουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για να αλλάξει το γρηγορότερο δυνατό το κλίμα στην ομάδα: “Σε αυτό το σημείο πρέπει ο ένας να βοηθήσει τον άλλο. Όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και την ομάδα. Να βρούμε την απαραίτητη ενέργεια, για να ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα στο νέο πρωτάθλημα”.

Όσο για το αν βοηθάει ψυχολογικά ή όχι τους “κίτρινους” που ακολουθεί τόσο γρήγορα, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ένα παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα, σχολίασε: “Ψυχολογικά δεν είμαστε σε κακή κατάσταση, γιατί κάναμε καλό παιχνίδι απέναντι στην Ντιναμό και δεν αξίζαμε να αποκλειστούμε. Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι, γιατί θέλαμε την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa Conference League, αλλά αυτό πρέπει να μείνει πίσω. Πολύ γρήγορα έχουμε ένα νέο παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά, να δούμε τι κάναμε καλά κόντρα στην Ντιναμό και τι κάναμε λάθος, και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Στην ζωή τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλεις. Εμείς πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και με αυτοπεποίθηση και πίστη στην ομάδα να κάνουμε το καλύτερο στη συνέχεια”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΜΠΙΑΝΟ

To Top