ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φαμπιάνο: «Χρειαζόμασταν τη νίκη ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ»

Η ηρεμία έλειπε από τους παίκτες του Άρη σύμφωνα με όσα τόνισε ο Φαμπιάνο μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα επί του Ιωνικού. Ο κεντρικός αμυντικός των κιτρινόμαυρων υποστήριξε πως η νίκη ήταν σημαντική ενόψει της συνέχειας και της ρεβάνς του Κυπέλλου απέναντι στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη του Άρη: «Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Μόνο εγώ είχα δύο ευκαιρίες, αν ήμασταν πιο ήρεμοι στην τελική ενέργεια και αποφασίζαμε ορθότερα, θα βρίσκαμε και άλλα τέρματα. Χρειαζόμασταν τη νίκη ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ».

Για τα κενά διαστήματα του Άρη στο β’ ημίχρονο: «Ήταν αποτέλεσμα της πίεσης του Ιωνικού. Μας πίεσε έξυπνα στο β’ ημίχρονο. Εκεί χάσαμε την ηρεμία μας και τις δεύτερες μπάλες. Νομίζω πως αν στο πρώτο μέρος κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που είχαμε, θα κερδίζαμε με περισσότερη ευκολία. Το σημαντικότερο όμως είναι οι τρεις βαθμοί».

Αναφορικά με το ποια ήταν η μεγαλύτερη του ευκαιρία στην αναμέτρηση: «Η πιο σημαντική ευκαιρία ήταν η κεφαλιά, διότι ήμουν μόνος μου αλλά δεν τα κατάφερα. Πιστεύω πως δεν έκανα τη σωστή κίνηση με το σώμα. Αν και αμυντικός μου αρέσει να προωθούμαι και να σκοράρω. Προτεραιότητα μου είναι βέβαια να βοηθάω στην άμυνα και να μην δέχεται η ομάδα μου γκολ».

Για την ποινή αφαίρεσης βαθμών του Άρη: «Προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε και να έχουμε το μυαλό μας στις προπονήσεις και σε αυτά που λέει ο προπονητής. Βέβαια είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε πίσω τους έξι βαθμούς. Βλέπουμε ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ καλές ομάδες και αυτό που θέλουμε είναι να δουλεύουμε για να πάρουμε τη νίκη».

To Top