Φαντασμαγορικό σόου στο τελικό Κυπέλλου Αυστρίας (video)

Στον τελικό Κυπέλλου Αυστρίας ανάμεσα σε Ραπίντ Βιέννης και Στούρμ Γκρατς, οι οπαδοί των δύο ομάδων δημιούργησαν μια μαγική ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια του ματς.

Ραπίντ Βιέννης και Στούρμ Γκρατς διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο τελικό του Κυπέλλου Αυστρίας, με τους δεύτερους να σηκώνουν την πολυπόθητη κούπα με 2-0 κάτω από μια μαγευτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των δύο ομάδων στα πέταλα του γηπέδου.

Με δύο γκολ του Σαρκάρια στο 67′ και στο 87′, η Στούρμ Γκρατς έγινε κάτοχος του Κυπέλλου σε μια χρονιά που έχει βάλει στόχο να εκθρονίσει την Σάλτσμπουργκ από την κορυφή του αυστριακού πρωταθλήματος.

Η Σάλτσμπουργκ που μετράει ένα σερί εννιά κατακτήσεων στο πρωτάθλημα, αποκλείστηκε στα προημιτελικά απ’ την Στούρμ Γκρατς και βρίσκεται τρεις πόντους μπροστά απ’ την δεύτερη Στούρμ, με την μία αγωνιστική που απομένει να φέρνει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες σε ένα ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής που θα τα κρίνει όλα.

Αυτό ήταν το έκτο κύπελλο στην ιστορία της ομάδας απ’ το Γκρατς, με την ιστορική Ραπίντ Βιέννης να μένει χωρίς τρόπαιο εδώ και μια δεκαπενταετία. Οι δύο ομάδες δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους κι έδωσαν την δική τους ξεχωριστή «μάχη» στην εξέδρα του ουδέτερου «Βόρτεσι».

 

To Top