Φαν’τ Σιπ για Σωκράτη και Μανωλά: «Σε αυτήν την φάση αυτές είναι οι αποφάσεις μας…»

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ και ο Βασίλης Μπάρκας μίλησαν για το παιχνίδι με τη Σλοβενία στο Nations League ενώ ο Ολλανδός τεχνικός τοποθετήθηκε ξανά για τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου της Ελλάδας για το ματς με τη Σλοβενία για:

Την κατάσταση με τις Εθνικές ομάδες, τη Σλοβενία και τον Ίλισιτς: Είναι μία δύσκολη περίοδος για τις Εθνικές με διακοπή δέκα μηνών. Τώρα πρέπει να βάλουμε ξανά μπροστά τον κινητήρα. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να ετοιμαστούμε. Να δείξουμε ποσο δυνατοί είμαστε. Κοιτάμε και τα ματς που είχαμε πίσω γιατί ήταν πολύ καλή η απόδοση της ομάδας. Φυσικά η Σλοβενία είναι πολύ καλή ομάδα. Όπως είπε ο Βασίλης δεν υπάρχουν φαβορί και εύκολα ματς. Εμείς θέλουμε με πειθαρχία και προσπάθεια να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ο Ίλισιτς είναι ένας παίκτης που απολαμβάνεις να βλέπεις. Με πολύ καλή σεζόν με γκολ και πολύ καλό αριστερό. Του εύχομαι ότι καλύτερο και να επιστρέψει.

Το γιατί δεν βρίσκονται στις επιλογές Σωκράτης και Μανωλάς: Επιλέξαμε παίκτες που πιστεύουμε. Υπάρχουν και νέοι παίκτες. Εάν έχεις την ελληνική υπηκοότητα και έχεις τις ικανότητες μπορείς να έχεις την ευκαιρία. Σε αυτήν την περίπτωση και σε αυτήν την φάση με αυτά τα κριτήρια πήραμε αυτές τις αποφάσεις.

Το πως είδε τους παίκτες: Ήθελα να δω την ενέργεια της ομάδας. Τα παιδιά ήρθαν με καλή ενέργεια και διάθεση. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είδα πολύ θετικό κλίμα. Θέλω τα καλά σημάδια να τα μετουσιώσουμε σε καλά αποτελέσματα. Θέλουμε να παίζουμε ματς, καλά ματς και να αγωνίζονται σε κορυφαίο επίπεδο οι παίκτες μας. Θέλουμε να ανέβουμε στη β’ κατηγορία αλλά θέλουμε εξέλιξη και στους παίκτες και στην ομάδα.

Ο Βασίλης Μπάρκας που μίλησε πρώτος είπε μεταξύ άλλων για:

Τον Όμπλακ: Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Είναι ένας από τους καλύτερους, όμως εγώ δεν είμαι εδώ για να κρίνω σε ποια θέση είναι.

Τη Σλοβενία: Εμείς κοιτάμε το πως θα παίξουμε εμείς για να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Δεν βλέπουμε κάποιους πιο επικίνδυνους.

Το εάν η μεταγραφή του στη Σέλτικ σημαίνει κάτι για την 11άδα της Εθνικής: Δεν νομίζω ότι ο κόουτς δεν κοιτάζει που παίζεις. Ο κόουτς κοιτάζει τις προπονήσεις και ποιος είναι καλύτερος. Δεν κοιτάει εάν είσαι στη Σέλτικ, την Μπενφίκα ή τον ΠΑΟΚ.

Την Εθνική: Νομίζω ότι είναι πολύ θετικά τα δείγματα που είχαμε δείξει στην εποχή πριν τον ιό. Εάν συνεχίσουμε έτσι όλα θα πάνε καλά.

To Top