Φαν’τ Σχιπ σε Μανωλά, Σωκράτη και Σάμαρη: «Θα κάνω δοκιμές αλλά σας υπολογίζω κανονικά!»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σχιπ, τηλεφώνησε στους Κώστα Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Ανδρέα Σάμαρη και τους ενημέρωσε πως ανεξαρτήτως κλήσεων, τους υπολογίζει κανονικά.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Το μεσημέρι της Δευτέρας κυκλοφόρησαν νέες φήμες σχετικά με τις κλήσεις του Τζον Φαν’τ Σχιπ ενόψει των αναμετρήσεων με Ιταλία και Βοσνία στις 12 και 15 Οκτώβρη αντίστοιχα, στα πλαίσια των προκριματικών του Euro 2020.

ύμφωνα, λοιπόν, με αυτές ο Ολλανδός τεχνικός προτίθεται να προχωρήσει σε αρκετές εκπλήξεις αφήνοντας εκτός «βαριά» ονόματα όπως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο Κώστας Μανωλάς και ο Ανδρέας Σάμαρης.

Το πιθανότερο είναι πως αυτό θα επιβεβαιωθεί όταν ανακοινωθούν οι κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού από την ΕΠΟ, ωστόσο, η ερμηνεία της συγκεκριμένης πληροφορίας είναι ξεκάθαρη.

Ο Φαν’τ Σχιπ υπολογίζει κανονικά στους τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο, στα ματς του Οκτώβρη επιθυμεί να κάνει δοκιμές με δεδομένο πως η Εθνική δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Euro 2020.

Μάλιστα, ο Ολλανδός προπονητής επικοινώνησε με τους τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές και τους εξήγησε αναλυτικά το σκεπτικό του.

Τους κατέστησε σαφές πως επιθυμεί σε αυτά τα δύο παιχνίδια να τεστάρει κατά πόσον κάποιοι νέοι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν την Εθνική και από εκεί και πέρα θεωρείται δεδομένο πως εκείνοι θα κληθούν και πάλι όταν έρθει η ώρα να ριχτεί στη μάχη του επόμενου μεγάλου στόχου.

To Top