Φαν Μπάστεν: “Δεν έπρεπε ο Φαν ντε Μπεκ να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”

Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν σε δηλώσεις που έκανε ξεκαθάρισε ότι η επιλογή του Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν λανθασμένη.

Δίχως αμφιβολία ο Μάρκο Φαν Μπάστεν είναι ένας από τους πλέον εμβληματικούς ποδοσφαιριστές του ολλανδικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.

Ο θρυλικός Ολλανδός επιθετικός στο ολλανδικό τηλεοπτικό κανάλι Ziggo Sport και ρωτήθηκε για την μεταγραφή του Ντόνι Φαν ντε Μπεκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σίγουρα όσα είπε μόνο ενθαρρυντικά δεν ήταν για τον Ολλανδό μέσο.

“Ο Ντόνι δεν έπρεπε να είχε πάει στην Γιουνάιτεντ. Όταν είσαι καλός παίκτης θέλεις να παίζεις κάθε εβδομάδα. Είναι πολύ κακό για έναν παίκτη όπως ο Ντόνι να παίζει έξι ή επτά παιχνίδια φέτος. Αυτό είναι συγκλονιστικό για τον ρυθμό του.

Ξέρω ότι κερδίζει πολλά περισσότερα από ό,τι στο παρελθόν. Αλλά ως κορυφαίος παίκτης πρέπει να δεις τις πιθανότητες που έχεις να παίζεις όταν υπογράφεις για ένα νέο σύλλογο. Ο Ντόνι έπρεπε να περίμενε καλύτερες προοπτικές και να υπέγραφε σε ένα άλλο σύλλογο” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάρκο Φαν Μάστεν.

Να αναφέρουμε ότι ο Φαν Ντε Μπεκ έχει αγωνιστεί σε επτά ματς από την αρχή της σεζόν έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ, όμως ο χρόνος του είναι ελάχιστος αφού μετρά μόλις 223 λεπτά συμμετοχής.

To Top