Φαν Ντάικ: “Δεν κοιμήθηκα για δύο ημέρες μετά το ματς με την Αργεντινή”

Το γκολ του και η νίκη της Λίβερπουλ επί της Άστον Βίλα δεν ήταν αρκετά για να κάνουν τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να διαγράψει εντελώς από τη μνήμη του το Κατάρ, με τον Ολλανδό να παραδέχεται πως έκανε να κοιμηθεί δύο ημέρες μετά τον αγώνα με την Αργεντινή.

Το Μουντιάλ στο Κατάρ αποτελεί παρελθόν και συμπληρώθηκαν ήδη 10 ημέρες από τον μεγάλο τελικό στο “Λουσαΐλ” που βρήκε την Αργεντινή να επικρατεί της Γαλλίας στα πέναλτι, ωστόσο δεν είναι εύκολο να ξεχαστεί από όσους πήραν μέρος στο τουρνουά και δη εκείνους που έφτασαν να αγωνιστούν στα νοκ-άουτ.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο οποίος ναι μεν πανηγύρισε την περασμένη Δευτέρα (26/12) τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Άστον Βίλα στην επανέναρξη της Premier League, με τον ίδιο μάλιστα να σημειώνει το δεύτερο γκολ των ρεντς, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να βγάλει ακόμα από το μυαλό του τον αποκλεισμό της Ολλανδίας από την Αργεντινή στους “8”.

“Δεν κατάφερα να κοιμηθώ για δύο ημέρες μετά από εκείνο το παιχνίδι. Είσαι τόσο κοντά, παρότι βρέθηκες να χάνεις με 2-0.

Δυστυχώς χάνεις ένα σημαντικό χτύπημα (σ.σ. ο Εμιλιάνο Μαρτίνες απέκρουσε το πέναλτι του στόπερ της Λίβερπουλ) και είναι κάτι πολύ άσχημο, είχα ένα απόγευμα και ένα βράδυ που ήταν πραγματικά δύσκολα”, τόνισε ο Φαν Ντάικ, για να προσθέσει πως οι ημέρες που πέρασε μαζί με την οικογένειά του τις προηγούμενες ημέρες ήταν εκείνες που τον βοήθησαν να επιστρέψει δριμύτερος στη δράση σε συλλογικό επίπεδο.

To Top