Φαν Ντερ Φάαρτ για την υπόθεση Ντε Γιονγκ: «Μαφία η Μπαρτσελόνα, πρέπει να τιμωρηθεί»

Ο Φαν Ντερ Φααρτ στάθηκε στον πλευρό του συμπατριώτη του Φρένκι Ντε Γιονγκ και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον της Μπάρτσα, την οποία κατηγόρησε για πρακτικές μαφίας.

Ο τρόπος διαχείρισης της υπόθεσης του Φρένκι Ντε Γιονγκ από τη Μπαρτσελόνα έχει σηκώσει κουβέντα στην ποδοσφαιρική κοινότητα, με πολλούς οπαδούς αλλά και ανθρώπους του αθλήματος να ασκούν ανά καιρούς δριμεία κριτική προς τη διοίκηση του Τζουάν Λαπόρτα.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η επίθεση ουσιαστικά που εξαπέλυσε προς τους Καταλανούς ο πρώην παίκτης των Ρεάλ, Αμβούργο και Τότεναμ, Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ, ο οποίος έκανε λόγους μέχρι και για πρακτικές μαφίας!

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός σε συνέντευξή του στο «Ziggo Sport» καταφέρθηκε εναντίον της Μπαρτσελόνα με σκληρούς χαρακτηρισμούς και τόνισε πως οι Καταλανοί πρέπει να τιμωρηθούν για όσα έχουν κάνει στον Ντε Γιονγκ.

«Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι στους ανθρώπους. Ο Ντε Γιονγκ κερδίζει πάρα πολλά; Πρώτα υπογράφεις συμβόλαιο και μετά το εκπληρώνεις ή φεύγεις με καλούς όρους, αλλά όχι έτσι. Αυτό είναι μαφία και πρέπει να τιμωρηθούν.

Το όνομα της Μπαρτσελόνα φαίνεται πολύ άσχημο. Είναι σπουδαίος σύλλογος και όλοι θέλουν να παίξουν εκεί. Αλλά από εδώ και πέρα την κρίνουμε με διαφορετικό τρόπο και για μένα είναι ντροπή να παίζεις για αυτούς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

To Top