Φαν’ τ Σχιπ: «Φέραμε νέο αίμα και κάναμε ξανά χαρούμενους τους παίκτες στην εθνική Ελλάδας, αλλά…»

Γι’ αυτά που προσέφερε στην εθνική Ελλάδας, αλλά και τους λόγους που εντέλει δεν προχώρησαν οι συζητήσεις με την ΕΠΟ για ανανέωση του συμβολαίου του, μίλησε ο Τζον Φαν’ τ Σχιπ.

Περήφανος για τη θητεία του στην εθνική Ελλάδας και πεπεισμένος ότι εκείνη κέρδισε πράγματα από τη δουλειά του δήλωσε ο Τζον Φαν’ τ Σχιπ. Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «voetbalprimeur», ο Ολλανδός τόνισε ότι επί των ημερών του μπήκε νέο αίμα στην ομάδα και οι παίκτες ήταν ξανά χαρούμενοι που έπαιζαν για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα (κάτι που δεν συνέβαινε, όπως είπε, πριν).

Παρόλο λοιπόν που τόνισε ότι υπήρχε αμοιβαία θέληση με την ΕΠΟ για να συνεχίσει, σημείωσε ότι εντέλει ένιωσε να μην υπάρχει εμπιστοσύνη και αυτός ήταν ο λόγος που δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του. “Tο μέλλον της Εθνικής Ελλάδας μοιάζει πλέον πολύ καλύτερο. Προοδευτικά μπορεί μόνο να πάει καλύτερα. Εμείς κάναμε αυτό που πιστεύαμε ότι έπρεπε να γίνει για το καλύτερο της ομάδας και στο τέλος το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι παίρναμε αποτελέσματα και είχαμε ξανά χαρούμενους ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες ήταν ξανά πολύ χαρούμενοι να αγωνίζονται για την Εθνική Ελλάδας και αυτό δεν συνέβαινε πριν, η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική. Θέλαμε να νιώθουμε 100% αυτοπεποίθηση για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, αλλά δεν νιώθαμε έτσι και στη συνέχεια είχαν προκύψει προβλήματα συγκριτικά με την πρώτη συμφωνία που είχαμε. Στη συνέχεια μπορεί να είπαν και στη δήλωση τους ότι θα ήθελαν να συνεχίσουν μαζί μας, αλλά τώρα κοιτάμε μπροστά.Δε θέλω να κρατάω τα αρνητικά από αυτή την εμπειρία στην Ελλάδα, γιατί αλήθεια δεν ένιωσα καθόλου έτσι. Οι άνθρωποι εστιάζουν στα αρνητικά συνήθως και στους λόγους που δε συνέχισα στην Εθνική Ελλάδας, αλλά αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος αυτής της ιστορίας. Πέρασα υπέροχες στιγμές στην Ελλάδα και αυτό το κομμάτι της εμπειρίας μου θέλω να μοιράζομαι», τόνισε μεταξύ άλλων…

To Top