Φατί: «Να διδαχθούμε από την περσινή χρονιά…»

Ο αμυντικός της Εθνικής ομάδας της Σενεγάλης και πρώην παίκτης του Άρη, Ρικάρντο Φατί, έκανε τις δικές του εκτιμήσεις αναφορικά με την κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο Κάιρο, και από την οποία αναδείχθηκαν τα πέντε ζευγάρια, που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο Μουντιάλ για την αφρικανική ζώνη.

Έτσι, λοιπόν, η ομάδα του θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ακτή Ελεφαντοστού (11, 15/10 το πρώτο ματς και 15,19/11 η ρεβάνς), στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι για την τελευταία προκριματική φάση της Αφρικής, με τον ίδιο να την χαρακτηρίζει ‘δύσκολη’ την εν λόγω αναμέτρηση.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Αζαξιό:

«Είναι εκπληκτικό που αντιμετωπίζουμε και πάλι την Ακτή Ελεφαντοστού. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι τόσο για εμάς όσο και για τους αντιπάλους μας, καθώς η Ακτή Ελεφαντοστού είναι μία από τις ομάδες, που θα έπρεπε να έχουμε αποφύγει. Πέρυσι, είχαμε βρεθεί αντιμέτωποι την ίδια περίοδο (αρχές Σεπτεμβρίου), γνωρίζοντας την ήττα με 4-2. Θα πρέπει να διδαχθούμε από την περσινή χρονιά, ώστε να ελπίζουμε ότι θα πάμε καλύτερα σε αυτή τη φάση και να τσεκάρουμε εμείς το εισιτήριο της πρόκρισης».

To Top