Φατί – Σανκαρέ: Δεν βλέπουν την ώρα να επιστρέψουν

Δεν ήταν στο χορτάρι, αλλά στα επίσημα του Κλεάνθης Βικελίδης για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, οι δύο γαλλόφωνοι ποδοσφαιριστές του Άρη Καλίφα Σανκαρέ και Ρίκι Φατί, απ’ όπου και παρακολούθησαν το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Και είναι αλήθεια ότι έμοιαζαν θηρία στο κλουβί!

Ο Σανκαρέ από τη μια, ναι μεν επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων μετά το κάταγμα που υπέστη στην Τρίπολη πριν από δυόμιση εβδομάδες, αλλά η κατάστασή του δεν ήταν τέτοια ώστε να του επιτρέψει την επιστροφή στον αγωνιστικό χώρο, κάτι το οποίο όμως αναμένεται να συμβεί, εκτός απροόπτου, κόντρα στην Κέρκυρα. 

Ο Φατί από την άλλη, εξέτισε την μία αγωνιστική για τις τέσσερις κάρτες που είχε συμπληρώσει και πλέον ανυπομονεί να γυρίσει ξανά στα καθήκοντά του, εναντίον της Κέρκυρας στις 4 Ιανουαρίου. 

Στο παιχνίδι με τη Δόξα, Σανκαρέ και Φατί, ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πανηγυρίζοντας έντονα τα δύο γκολ που σημείωσε η ομάδα τους. Ακόμη, οι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη, δε δίστασαν να δείξουν την αγωνία τους, αλλά μερικές φορές τη δυσαρέσκειά τους κατά τη διάρκεια πολλών φάσεων.

Το μεγαλύτερο ατομικό… ενδιαφέρον συγκέντρωσε ο Καρίμ Σολτάνι. Οι τρεις τους φαίνεται να έχουν δεθεί αρκετά, μια και το στοιχείο εκείνο που τους ενώνει είναι η κοινή γλώσσα, η γαλλική. Έζησαν έντονα το παιχνίδι και «ζητούσαν» πώς και πώς ένα γκολ με την υπογραφή του Σολτάνι.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός και ο 25χρονος Γάλλος μέσος αναμένεται να αλλάξουν τη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, όπως εξάλλου και όλοι οι συμπαίκτες τους λόγω των προπονήσεων που έχουν προγραμματιστεί, ενώ δεν αποκλείεται να περάσουν την ημέρα αυτή…αλά γαλλικά με την κοινή τους παρέα.

Σε κάθε περίπτωση, όπως έλεγαν σε όλους όσους τους πλησίαζαν για τις ευχές των γιορτινών ημερών που διανύουμε, δεν βλέπουν την ώρα να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση και να έχουν ρόλο στη δύσκολη αποστολή που περιμένει τον Άρη, ειδικά μέσα στον Ιανουάριο.

Στη φωτογραφία οι Φατί και Σανκαρέ με την Ελπίδα Φαρδογιάννη στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top