Φατί σε Σολτάνι: “Πάμε αύριο στον πόλεμο”

“Πάμε αύριο στον πόλεμο”. Με αυτή τη φράση απάντησε ο αρχηγός του Άρη, Ρίκι Φατί στον συμπαίκτη του Καρίμ Σολτάνι μέσα από το twitter! Μάλιστα ο Σολτάνι αναφέρεται και στην παρουσία του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Αστέρα…

Ο Σολτάνι έγραψε στον Φατί μέσα στο twitter “στον δρόμο για τον Καντάφι! Α, όχι αυτός πέθανε… Οπότε στον δρόμο για τον Τσιώλη!”.Η απάντηση του Φατί ήταν άμεση στον συμπαίκτη του. Επαναδημοσίευσε αυτό που έγραψε ο Σολτάνι και πρόσθεσε πως “πάμε στον πόλεμο αύριο”.

Είναι αρκετά… ιντριγκαδόρικο το αυριανό παιχνίδι με την παρουσία του Τσιώλη στον πάγκο του Αστέρα και ίσως είναι και μια ευκαιρία στους παίκτες του Άρη να δώσουν απαντήσεις στον πρώην τεχνικό τους, με τον οποίο φέτος δεν γεύτηκαν τη χαρά της νίκης και βρήκαν ευκαιρία να “χρησιμοποιήσουν” τον Καντάφι που “βασίλευε” στην Τρίπολη της Λιβυής! Τώρα οι κίτρινοι πηγαίνουν στην Τρίπολη της… Αρκαδίας και του Τσιώλη!

Σημασία, βέβαια, έχει να παρουσιαστεί ο Άρης όπως ακριβώς την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό, να πάρει το “διπλό” όπως έκανε πέρσι (με τον Τσιώλη στον πάγκο) και να κερδίσει κι άλλες θέσεις στην βαθμολογία, γιατί ακόμα είναι στη διαδικασία να καλύπτει το χαμένο έδαφος.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top