Φατί στην «L’ equipe»: «Γιατί όχι να παίξω στην Γαλλία;»

Ο Ρικάρντο Φατί μίλησε στην  κορυφαία γαλλική εφημερίδα «L’ equipe» για την επιλογή του να παίξει στην Εθνική Σενεγάλης, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα να συνεχίσει κάποια στιγμή την καριέρα του στη Γαλλία.
 

«Όπως και ο μεγάλος αδελφός του Ζακ, ο Ρικάρντο Φατί επέλεξε τη Σενεγάλη» σημειώνει η «L’ equipe» φιλοξενώντας συνέχεια δηλώσεις του ίδιου του υψηλόσωμου μέσου του Άρη.

«Είμαι διαθέσιμος και θα είμαι περήφανος να παίξω για τα λιοντάρια του Teranga. Εδώ και αρκετά χρόνια η ομοσπονδία της Σενεγάλης επικοινώνησε μαζί μου και τώρα που έχω βρει κάποια σταθερότητα στον σύλλογο, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σκεφτούμε για την επιλογή αυτή. Το επόμενο πρωτάθλημα Αφρικής είναι πάντα σε μια γωνία του κεφαλιού μου, αλλά γνωρίζω επίσης ότι υπάρχει μια ομάδα παικτών προσόντα γι ‘αυτό. Ό, τι συμβεί, θα είμαι ο πρώτος οπαδός της Σενεγάλης» , δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φατί.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα αναφέρθηκε, επίσης, το μέλλον του: «Αισθάνομαι καλά εδώ, είναι ένας σύλλογος που με έχει εμπιστευτεί. Θα δούμε τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες. Σε ότι αφορά μια επιστροφή στη Γαλλία; Γιατί όχι. Το πρωτάθλημα είναι ελκυστικό. Θα δούμε τον Ιανουάριο…» 

To Top