ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φατόρε: “Δουλεύουμε καθημερινά για το Κύπελλο”

Εμπειρία ζωής ήταν για τον Βαλεντίνο Φατόρε αυτό που έζησε μαζί με τους συμπαίκτες του στις εκδηλώσεις εορτασμού για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του Άρη και θέλει να το βιώσει ξανά, όπως δήλωσε στη NOVA εν όψει του αυριανού (31/3) εντός έδρας αγώνα των “κίτρινων” με τη Λαμία

Αρχικά, είπε ενθουσιασμένος ο Ισπανός αμυντικός του Άρη για αυτό που έζησε: “Για μένα ήταν μια απίστευτη εμπειρία! Έστειλα βίντεο στην οικογένειά μου και σε όλους τους φίλους μου. Ήταν κάτι τρελό όλο αυτό! Είμαι πολύ χαρούμενος που έζησα αυτές τις στιγμές του συλλόγου, μαζί με τους συμπαίκτες μου, που είναι και φίλοι μου πλέον. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους φίλους του Άρη!”

Ερωτώμενος αν κατάλαβε πόσο πολύ οι φίλοι του Άρη θέλουν το Κύπελλο, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: “Φυσικά! Διάβασα πολλά μηνύματα στα social media γι’ αυτό, αλλά όταν το ζεις, όταν εισπράττεις αυτή τη θέληση στην πραγματική ζωή, είναι διαφορετικά! Ο κόσμος της ομάδας θέλει το Κύπελλο, όπως κι ολόκληρος ο οργανισμός του συλλόγου. Δουλεύουμε κάθε μέρα για να πετύχουμε αυτόν το στόχο!”

Σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μετά την πολυήμερη διακοπή κι αν αυτή τελικά έκανε καλό, επισήμανε: “Μας έκανε καλό, γιατί είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε με τις οικογένειές μας για λίγες ημέρες. Έκανε επανεκκίνηση τις λειτουργίες του… μυαλού μας κι επιστρέψαμε φρέσκοι. Με την επιστροφή στις προπονήσεις δουλέψαμε σε θέματα τακτικής και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, στοιχεία που τα χρειαζόμασταν ως ομάδα εν όψει του φινάλε της σεζόν”.

Αναφορικά με τη συνέχεια των πλέι οφ και την ώθηση που έδωσε στους “κίτρινους” η νίκη στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ σημείωσε ο Φατόρε: “Κατ’ αρχάς γνωρίζουμε πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη για τους φίλους της ομάδας. Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι κι είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη που πήραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά, όμως, ειδικά τώρα που έχουμε τρία σερί παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το σερί των αγώνων. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο σε αυτά τα ματς. Θέλουμε να ξεκινήσουμε το σερί των αγώνων αυτών με νίκη, ειδικά επειδή παίζουμε στην έδρα μας”.

Κι όσο για το πώς περιμένει τη Λαμία ως αντίπαλο και πώς πρέπει να την αντιμετωπίσει ο Άρης, τόνισε: “Είναι μια καλή ομάδα. Και μόνο που είναι στα πλέι οφ, για πρώτη φορά στην ιστορία της, αυτό από μόνο του δείχνει ότι είναι καλή ομάδα. Συγχαρητήρια στη Λαμία που είναι στα πλέι οφ, όμως, εμείς θέλουμε να τη νικήσουμε! Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα έχουμε στο πλευρό μας τους οπαδούς της ομάδας μας, όμως, κι αυτό είναι σημαντικό για εμάς, για να κρατήσουμε τη νοοτροπία, αλλά και την αυτοπεποίθηση που αποκτήσαμε από το ξεκίνημα των πλέι οφ. Είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ και θέλουμε να το διατηρήσουμε αυτό παίρνοντας μια ακόμη νίκη”.

To Top