ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φεράρι: “Ήθελα να παίξω και να βοηθήσω” (video)

Ο Φράνκο Φεράρι… έσπασε τα κοντέρ και κατάφερε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Άρη με το Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Όχι μόνο αυτό αλλά βοήθησε την ομάδα του να φτάσει σε ένα σημαντικό διπλό που φέρνει ηρεμία ενόψει της συνέχειας.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ μίλησε μετά το ματς για την κατάστασή του, το πρώτο διπλό, αλλά και τη συνέχεια για την ομάδα του.

Αρχικά για τη συμμετοχή του σχολίασε: «Μιλούσαμε με το ιατρικό τιμ όλη την εβδομάδα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, επειδή είναι τραυματίας και ο Ματαρίτα. Δυστυχώς έχουμε αρκετούς. Με την προσπάθεια του γιατρού όλη την εβδομάδα, μπόρεσα να μπω και να βοηθήσω».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη. Όσους ήρθαν εδώ ή έμειναν στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ και το σταφ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ήθελα να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα. Έπρεπε να προσέχω κάποια πράγματα αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και δεν έπαθε κάτι το πόδι μου. Τώρα που έχουμε τη διακοπή και θα επιστρέψω πιο έτοιμος».

Για το αν η συνέχεια θα είναι καλύτερη για τον Άρη: «Το ελπίζουμε. Έχουμε μία χρήσιμη διακοπή ώστε να επιστρέψουν οι τραυματίες και να είμαστε πλήρεις. Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια. Μακάρι να είναι η αφετηρία για νέες νίκες και καλύτερες εμφανίσεις».

To Top