Φεράρι και Λαμποργκίνι δώρο… Χριστουγέννων στους σταρ του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας

Από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε η βόμβα Κριστιάνο Ρονάλντο, το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας έχει μετατραπεί στο σύγχρονο ποδοσφαιρικό Ελ Ντοράντο.

Οι ομάδες της Saudi Pro League έχουν καταφέρει να μαζέψουν έναν γαλαξία αστέρων προσφέροντας αμύθητα συμβόλαια στα οποία δεν μπορούν να αντισταθούν οι ποδοσφαιριστές και φυσικά δεν μπορούν να ανταγωνιστούν ακόμη και οι πιο πλούσιες ευρωπαϊκές ομάδες.

Κι οι υπεύθυνοι των ομάδων φροντίζουν σε κάθε ευκαιρία να δείξουν πόσο πολύ εκτιμούν το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές όπως Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Ενγκολό Καντέ, ο Ριάντ Μαχρέζ επέλεξαν το δικό τους πρωτάθλημα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Κι όσο κι αν στη Σαουδική Αραβία δεν γιορτάζουν τα Χριστούγεννα (καθώς το βασίλειο θεωρείται ένα αυστηρό θεοκρατικό κράτος) για χάρη του ποδοσφαίρου γίνεται μια εξαίρεση. Και τα χριστουγεννιάτικα δώρα που πήραν ή θα πάρουν τα… βαριά χαρτιά του πρωταθλήματος ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Όπως αποκάλυψε ειδικός στα είδη πολυτελείας (αλλά υπό τον όρο της ανωνυμίας) ορισμένες από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος έχουν παραγγείλει υπερπολυτελή αυτοκίνητα που ξεκινούν από Ferrari SF90 Spider και τελειώνουν σε Bugatti και Lamborghini.

Κάποιες άλλες ομάδες προτίμησαν τα ρολόγια, αλλά όχι όποια κι όποια καθώς οι παραγγελίες αφορούσαν τα μοντέλα Jacob and C Bugatti Chiron, τα οποία κοστίζουν 350.000 ευρώ, αλλά και τα πιο οικονομικά Chopard L.U.C Lunar, τα οποία πωλούνται για… μόλις 60.000 ευρώ.

Παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες για μαζικές παραγγελίες τσαντών στον γνωστό οίκο Yves Saint Lauren προκειμένου να μη μείνουν παραπονούμενες και οι σύζυγοι/σύντροφοι των ποδοσφαιριστών.

 

To Top