Φερέιρα: «Δίκαιη νίκη Άρη, έπαιξε με καρδιά και πάθος» (videos)

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Άρη και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των κίτρινων με σκορ 3-1, χαρακτηρίζοντας την ομάδα του Πρόμπιερζ καλύτερα δομημένη στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως “είναι μια δίκαιη νίκη για τον Άρη. Ήταν μια πιο συμπικνωμένη και καλύτερα δομημένη ομάδα. Είχαμε δυσκολία να μπούμε στο παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να παίξουμε στην ένταση που είχε ο Άρης, ειδικά στα πρώτα λεπτά. Το να είσαι ηγέτης είναι δύσκολο. Πρέπει να έχεις από την αρχή επιθετική συμπεριφορά, αλλά εμείς μπήκαμε άσχημα. Μετά το 15ο λεπτό ισοφαρίσαμε και έτσι έμεινε ο αγώνας ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όπου και δεχτήκαμε γκολ” και πρόσθεσε πως “στο δεύτερο μέρος μεταξύ 45-48 ο Άρης μπήκε αποφασιστικά, πέτυχε ένα γκολ οξυγόνο για την ομάδα του. Εμείς δεν μείναμε ενωμένοι και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα…”.

Κατέληξε στην αρχική του τοποθέτηση λέγοντας πως “ελπίζω να αποτελέσει μάθημα για τους παίκτες, ώστε να καταλάβουν όταν ο αντίπαλος δεν επιτρέπει και δεν δίνεις τις μάχες, έρχεται η ήττα. Ο Άρης έδειξε καρδιά, πάθος και κέρδισε. Εμείς δεν παίξαμε καλά σήμερα”.

Ρωτήθηκε αν οι παίκτες του ήταν έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι και απάντησε πως “οι παίκτες ήταν προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουν αυτόν τον αγώνα. Η θέση του ηγέτη υποχρεώνει τον ηγέτη να έχει συμπεριφορά όσο το δυνατόν πιο δυνατή. Καμιά ομάδα δεν μπορεί να κρατάει πάντα μια ποιότητα στη διάρκεια όλου του πρωταθλήματος. Λόγω εμπειρίας οι παίκτες έπρεπε να καταλάβουν από την αρχή τι έπρεπε να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Είναι μια δίκαιη νίκη του Άρη και μια σωστή ήττα για μας”.

Το πρώτο μέρος των δηλώσεων του Ζεσουάλδο Φερέιρα:
{youtube}JNILE_ah_Lw|640|360|1{/youtube}

Το δεύτερο μέρος των δηλώσεων του Ζεσουάλδο Φερέιρα:
{youtube}cddKLeC35E0|640|360|1{/youtube}

To Top