Φερνάντες: “Να βοηθήσω τον Άρη να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα”

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Βάσκο Φερνάντες, μίλησε για την μάχη της ανόδου αλλά και για τον ίδιο και για το αν θα ήθελε να παραμείνει στους “κίτρινους”.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Yellow Radio»:

Για τη διαμονή του στη Θεσσαλονίκη:

«Μου αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη. Είναι ωραία πόλη και η οικογένεια μου είναι χαρούμενη εδώ. Όλες οι συνθήκες είναι καλές οπότε είμαι ευχαριστημένος με τη ζωή μου εδώ».

Για το τι έφταιξε και ο Άρης δεν είναι ήδη πρώτος:

«Πραγματικά, δε γνωρίζω. Η κατάσταση είναι δύσκολη, βέβαια έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι, θα δούμε τι θα γίνει μετά από το παιχνίδι της Κυριακής».

Για την άνοδο από τη δεύτερη θέση:

«Η προτεραιότητα μας δεν είναι η δεύτερη θέση αλλά θα το δούμε μετά από το παιχνίδι. Ελπίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και ότι ο Άρης θα ανέβει στη Football League».

Για τη συνεργασία με τον κ. Καλαϊτζίδη:

«Προσωπικά, είναι καλή, φυσιολογική. Έχω εμπειρία, έχω δουλέψει με πολλούς προπονητές, οπότε ένας ακόμη προπονητής είναι κάτι το φυσιολογικό. Είμαι επαγγελματίας, εργάζομαι σκληρά, κάνω τη δουλειά μου και ο προπονητής τη δική του».

Για ενδεχόμενη παραμονή του στον Άρη:

«Ναι, θα ήθελα να βοηθήσω αυτή την ομάδα ακόμα και να ανέβει στη Super League. Ο ερχομός μου έγινε με αυτό το στόχο. Δεν ξέρουμε βέβαια τι θα γίνει στο μέλλον, εάν οι άνθρωποι της ομάδας θα με θέλουν στην ομάδα. Θα ήθελα να μείνω αλλά είναι σημαντικό να με θέλουν και οι άνθρωποι της ομάδας».

Για το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τη Δράμα:

«Έχω δει πάρα πολλές ομάδες, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει στο ποδόσφαιρο. Όλοι λένε πως ο Πανσερραϊκός θα νικήσει εύκολα αλλά μπορεί η Δράμα να νικήσει. Εμείς πρέπει να νικήσουμε στο παιχνίδι που απομένει, να κάνουμε τη δουλειά μας και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Για το παιχνίδι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης:

«Όλοι είμαστε έτοιμοι. Προσωπικά, είμαι έτοιμος όπως φυσικά και όλη τη σεζόν, δουλεύω σκληρά. Η ομάδα θέλει να τελειώσει καλά η σεζόν, να πάρει μία ακόμη νίκη».

Για το αν υπάρχει άγχος, διότι ταυτόχρονα θα είναι σε εξέλιξη το παιχνίδι του Πανσερραϊκού:

«Παίζουμε σε ένα μεγάλο σύλλογο, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, για αυτό η πίεση είναι φυσιολογική. Εμείς δουλεύουμε σκληρά και θα πάμε στο τελευταίο παιχνίδι για τη νίκη!»

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται:

«Ήρθα να παίξω καλά, να βοηθήσω την ομάδα αλλά προτιμώ να αγωνίζομαι ως σέντερ μπακ, όμως όταν η ομάδα με χρειάζεται παίζω σε όποια θέση με θέλει ο προπονητής»

Για τον κόσμο:

«Ευχαριστώ πολύ γιατί ο κόσμος πάντα μου δίνει δύναμη, ενέργεια. Όπως και σε όλη την ομάδα».

To Top