Φερνάντες: «Ο Τεν Χαγκ μας είπε εξαρχής ότι αν δεν κάνουμε αυτό που λέει θα βρεθούμε εκτός ομάδας»

Ο Μπρούνο Φερνάντες μίλησε για τα «μυστικά» του Έρικ Τεν Χαγκ που βελτίωσαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως το «κλειδί» ήταν η πειθαρχεία που επέβαλλε από την αρχή ο Ολλανδός.

Μία πολύ μεγάλη άνοδο στην απόδοσή της έχει βιώσει τη φετινή σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται αυτή τη στιγμή εντός όλων των στόχων και παρουσιάζουν πολύ βελτιωμένη εικόνα, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.
Ο Μπρούνο Φερνάντες, μιλώντας στο BT Sport και τον Ρίο Φέρντιναντ κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έχει κάνει ο Έρικ Τεν Χαγκ που έχουν φέρει σε αυτό το σημείο τη Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως ο Ολλανδός επέβαλε από την αρχή τους κανόνες και την πειθαρχία του, που ίσχυαν για όλους δημιουργώντας ένα αίσθημα ισότητας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος:
«Όταν πρωτοήρθε, πήγαμε στην προετοιμασία και στις προπονήσεις που είχαμε απαιτούσε από εμάς: ”ή το κάνεις, ή είσαι εκτός ομάδας. Δεν παίζεις”. Όλοι στην αρχή σκεφτόμασταν: ”Θα το κάνει με όλους ή όχι; Αν ένα μεγάλο όνομα δεν κάνει αυτό που του ζητήσει θα τον θέσει εκτός ή όχι;” Και τελικά το έκανε όχι μία, αλλά πολλές φορές. Με τον Κριστιάνο, τον Σάντσο, τον Ράσφορντ»

To Top