Χωρίς κατηγορία

Φερνάντες: “Το πλάνο μου για τον Άρη”!

ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΑΡΤΟΥΡ

Ο Αρτούρ Φερνάντες, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης στην πρότασή της (η οποία εγκρίθηκε από την πλειοψηφία του φορέα) θα είναι ένας από τους ανθρώπους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην νέα κιτρινόμαυρη προσπάθεια. Ο Πορτογάλος μάνατζερ μίλησε για πρώτη φορά για τον Άρη…

Συγκεκριμένα, ο Φερνάντες απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις που σκιαγραφούν τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα και έδωσε το στίγμα της προσπάθειας του, μιλώντας για τη σχέση του με τον Γιάννη Κόντη και τη γενικότερη φιλοσοφία του:

Πως αποφασίσετε να εμπλακείτε στην ομάδα του Άρη;  

«Θα πρέπει να αναφέρω ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα βοηθήσω τον Άρη και τον καλό μου φίλο Γιάννη Κόντη. Ήμουν αυτός που βοήθησα στην έλευση του Μανουέλ Μασάδο στον πάγκο των κιτρίνων. Έχουμε χρόνια φιλική σχέση με τον Γιάννη (σ.σ. Κόντη) και πάντα τον ενημέρωνα σε περίπτωση που μου ζητούσε κάτι. Αυτήν την περίοδο μαζί με τον κ. Φερέρ και τον Γιάννη είπαμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε τον Άρη».

Ποιο είναι το πλάνο σας για την ομάδα;

«Θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι το θέμα μόνο να έρχονται και να φεύγουν ποδοσφαιριστές , το θέμα είναι να ανέβει επίπεδο η ομάδα. Ο Άρης εάν ακολουθήσει αυτό το πλάνο θα εξελιχτεί σε ένα από τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Το πιο σημαντικό είναι να καθοριστεί το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας και μετά αντίστοιχα θα ακολουθήσουν και οι ποδοσφαιριστές. Τι είδους παίχτες χρειαζόμαστε; Τι χαρακτηριστικά να διαθέτουν; Να είναι γηγενείς ; Ευρωπαίοι ; Λατινοαμερικάνοι ; Πρέπει πρώτα να καθοριστούν αυτές οι παράμετροι και μετά να δούμε πως μπορούμε να ενισχύσουμε την ομάδα».

Διαβάστε εδώ όλη τη συνέντευξη του Αρτούρ Φερνάντες στο sport2310.gr

 

 

To Top