Φερνάντες: «Υπέροχο συναίσθημα ύστερα από όλους τους δύσκολους μήνες»

Με ανάρτησή του ο Πάολο Φερνάντες δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του μετά από επτά μήνες, ευχαριστώντας όλους όσους τον στήριξαν.

Ο Πάολο Φερνάντες επανήλθε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και χθες στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια πήρε ακόμα περισσότερα λεπτά συμμετοχής περνώντας ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Ο 25χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ εξέφρασε τη χαρά του για την επανεμφάνισή του στην αγωνιστική δράση, ευχαριστώντας όλους όσους τον στήριξαν.

«Μπορώ επίσημα να πω ότι επέστρεψα ύστερα από επτά μεγάλους μήνες. Πρώτα λεπτά συμμετοχής ύστερα από μία μακρά περίοδο. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα ύστερα από όλους τους δύσκολους μήνες, το να παίξω σε αυτό το υπέροχο γήπεδο. Είμαι απλώς ευγνώμων στους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην επιστροφή μου.

Πρώτα από όλα στον γιατρό Μπαραστεγκί που έκανε τη χειρουργική επέμβαση. Επίσης πολύ-πολύ σημαντικοί ο Ενρίκε και ο Φάμπιο και όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ομάδα της ΑΕΚ και στους οπαδούς για τη βοήθεια και την αγάπη τους, μέσα σε όλη αυτή την περίοδο.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που αγαπώ, γιατί με υποστήριξαν ιδιαίτερα τις μέρες που ήμουν πεσμένος. Είμαι ενθουσιασμένος για το τι ακολουθεί τώρα! Είναι ώρα για να βρω τον ρυθμό μου και να είναι πάλι ο εαυτός μου. Σας ευχαριστώ».


To Top