ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φετφατζίδης: Αυτή θα είναι (με διαφορά) η καλύτερή του σεζόν στην Ελλάδα! (videos)

Η φετινή χρονιά του με την φανέλα του Άρη τείνει να γίνει η πιο αποτελεσματική του Γιάννη Φετφατζίδη στην Ελλάδα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ενδεχομένως, ακόμα και της καριέρας του, όμως οι αριθμοί του την σεζόν 2017/18 με την Αλ Αχλί Τζεντάχ ήταν πολύ καλοί. Εννιά γκολ και τέσσερις ασίστ σε 26 αγώνες πρωταθλήματος τότε, προσθέτοντας ακόμα δύο γκολ και μία ασίστ στο Κύπελλο.

Επί ελληνικού εδάφους, ότι καλύτερο είχε να δείξει ο Γιάννης Φετφατζίδης, ήταν την σεζόν 2011/12. Σε 17 ματς (δύο λιγότερα από την προηγούμενη σεζόν) είχε τρία γκολ (ένα περισσότερο από την προηγούμενη σεζόν) και πέντε ασίστ, όσες και την σεζόν 2010/11, όταν και μας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Σε 16 παιχνίδια με την φανέλα του Άρη φέτος, σε όλα ως βασικός, κατάφερε σε 1.278 λεπτά συμμετοχής να πετύχει δύο γκολ (κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο) και να έχει έξι ακόμα ασίστ!

Από τους πλέον απειλητικούς ποδοσφαιριστές του Άρη, καθώς έχει ήδη 24 τελικές προσπάθειες στο ενεργητικό του, δείγμα του πόσο ψάχνει το γκολ, μέσα στο παιχνίδι. Φυσικά έχει παίξει και στα τέσσερα ματς του Άρη στην Ευρώπη, έχοντας μία ασίστ στον αγώνα με την Μόλντε.

 

 

To Top