ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φετφατζίδης: «Δεν θα είμαστε αδιάφοροι απέναντι στην ΑΕΚ – Στοχεύουμε στη νίκη»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova: 

Αρχικά, ερωτώμενος ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός του Άρη τι έμεινε στην ομάδα του από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που προηγήθηκε, απάντησε: 
«Κρατάμε την καλή εμφάνιση που κάναμε, με αρκετές τελικές προσπάθειες. Αντιθέτως, δεν κρατάμε το αποτέλεσμα».

Στην ερώτηση αν σημαίνει κάτι για την κατάσταση της ομάδας αυτή η δεύτερη ήττα στη σειρά, τόνισε: 
«Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι αρνητικό για την κατάσταση της ομάδας εν όψει της συνέχειας. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Πιστεύω ότι είμαστε μια καλή ομάδα και δεν μπορούν να πούνε κάτι αυτές οι δύο ήττες, που ήρθαν από δύο πολύ καλές ομάδες».

Όσο για το αν έφερε προβληματισμό για τον επιθετικό τομέα το γεγονός ότι ο Άρης απέναντι στον Παναθηναϊκό δημιούργησε 22 τελικές, όμως, έμεινε χωρίς γκολ και μάλιστα για δεύτερο παιχνίδι στη σειρά μετά από αυτό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, είπε: 
«Παρότι κατανοούμε ότι οι προσπάθειες που κάναμε ήταν πολλές για να μην σκοράρουμε κάποιο γκολ, θα πω ότι δεν φέρνει κάποιον προβληματισμό το γεγονός. Επίσης, πιστεύω ότι στον αγώνα με την ΑΕΚ θα κάνουμε το πρώτο γκολ μετά από δύο ματς χωρίς τέρμα».

Στη συζήτηση τέθηκε το ζήτημα, αν οι “κίτρινοι” κρατούν κάτι από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό εν όψει του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Φετφατζίδης ήταν κατηγορηματικός: 
«Σε καμία περίπτωση δεν είναι σαν τον τελικό το παιχνίδι που προηγήθηκε με τον Παναθηναϊκό. Ούτε και το επόμενο για τα πλέι οφ θα είναι. Ένας τελικός είναι διαφορετικός, ξεχωριστός. Η καλή εμφάνιση που κάναμε όντως μάς έμεινε, θα κοιτάξουμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού και θα προσπαθήσουμε εκεί να χτυπήσουμε, για να νικήσουμε στον τελικό, όταν έρθει εκείνο το ματς».

Σχετικά με τον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο την ΑΕΚ, που είναι διεκδικήτρια του τίτλου, ο Φετφατζίδης σχολίασε, κάνοντας λόγο για το κίνητρο που έχουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να διεκδικήσουν τη νίκη: 
«Μόνο που πηγαίνουμε να αγωνιστούμε κόντρα στην ΑΕΚ σε ένα τέτοιο γήπεδο, είναι ξεχωριστό κίνητρο. Θα παίξουμε για τη φανέλα μας, γιατί ενδιαφέρον βαθμολογικό δεν υφίσταται πλέον για εμάς. Επομένως, θα παίξουμε για την ιστορία της ομάδας μας και για εμάς τους ίδιους και τον κόσμο μας. Θα αγωνιστούμε απέναντι στην ΑΕΚ για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη».

Αναφορικά με το γεγονός ότι οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά, καθώς έχουν κοντραριστεί ήδη τέσσερις φορές αυτή τη σεζόν, ο Φετφατζίδης είπε: 
«Γνωρίζουμε την ΑΕΚ, τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματά της, γιατί έχουμε αγωνιστεί πολλές φορές εναντίον της αυτή τη σεζόν. Μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα, όπως κάναμε κι άλλες φορές στη σεζόν»

To Top