ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φετφατζίδης: Η πρόταση από το Κατάρ, η σκέψη του Άρη και η απόφαση του παίκτη…

Τα τελευταία 24ωρα άνοιξε και πάλι κουβέντα γύρω από το μέλλον του Γιάννη Φετφατζίδη στον Άρη και ενδεχόμενη πρόταση από τις αραβικές χώρες…

Σύλλογος από το Κατάρ έχει στο “στόχαστρό” του τον διεθνή Έλληνα εξτρέμ και μάλιστα έχει εκφράσει προφορικά ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μάλιστα, ενήμερος είναι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με τον εκπρόσωπό του να έχει στα χέρια του και τα οικονομικά δεδομένα για την συμφωνία με τον “Φέτφα”.

Στον Άρη φαίνεται πως έχει “ωριμάσει” τις τελευταίες μέρες η σκέψη περί πώλησης του Φετφατζίδη, αρκεί να έρθει μία πολύ καλή οικονομικά πρόταση και φυσικά δεχθεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Κι αυτό γιατί οι “κιτρινόμαυροι” αν προχωρήσουν σε μία τέτοια κίνηση θα βάλουν αρκετά χρήματα στα ταμεία τους, σε μία χρονιά που δεν ξεκίνησε ιδανικά, καθώς ο αποκλεισμός από τόσο νωρίς στην Ευρώπη, στέρησε από την ομάδα αρκετά χρήματα. Συν όλες τις άλλες δυσκολίες με την απουσία κόσμου κτλ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αν προχωρήσει η πώληση του “Φέτφα” το κενό θα καλυφθεί από τον Ματέο Γκαρσία, καθώς ο Άρης συμφωνήσει τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον Ερυθρό Αστέρα για την μεταγραφή του.

Οσον αφορά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, η πρόταση είναι καλή, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως αν ο ίδιος θέλει να φύγει για το Κατάρ. Εφόσον πάρει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις πως δεν θα αλλάξει τίποτα στην πορεία (όπως είχε γίνει με την Αλ Αίν και την αλλαγή στην πρότασή της την τελευταία στιγμή) τότε θα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να συναινέσει στην μεταγραφή.

 

 

 

To Top