ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φεύγει από την Άντερλεχτ, λόγω των τρομοκρατών!

Αντίκτυπο και στο χώρο του ποδοσφαίρου έχουν οι πρόσφατες τρομοκρατικές ενέργειες στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών.

Μιλώντας στην ισπανική τηλεόραση, ο Ματίας Σουάρες, αποκάλυψε πως αποφάσισε να αποχωρήσει από την Άντερλεχτ το καλοκαίρι, μετά τα πρόσφατα γεγονότα στην «καρδιά» της χώρας.

«Μετά τα γεγονότα στο Παρί, όλοι και όλα άλλαξαν. Δε βλέπεις πολλούς ανθρώπους στο δρόμο ή στα εμπορικά κέντρα. Ο κόσμος δύσκολα βγαίνει έξω, επειδή είναι τρομαγμένος. Στις Βρυξέλλες, έχουν μια γειτονία όπου ζουν πολλοί τζιχαντιστές και γενικότερα άνθρωποι που εμπλέκονται με αυτά τα πράγματα. Δυστυχώς, όλοι ξέραμε ότι θα συμβεί κάτι σαν αυτό», ανέφερε αρχικά.

«Δεν έχει να κάνει με τη χώρα, η οποία είναι μαγική. Αγαπώ το Βέλγιο και τους ανθρώπους εδώ. Όμως έχω μιλήσει με τη γυναίκα και τον μάνατζερ μου και για την ασφάλεια της οικογένειάς μου, έχω αποφασίσει να αποχωρήσω τον Ιούνιο», προσέθεσε.

Ο 27χρόνος επιθετικός αγωνίζεται από το 2008 στην Άντερλεχτ, με την οποία έχει 237 συμμετοχές, 67 γκολ, 61 ασίστ και έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα και τέσσερα Σούπερ Καπ. Σε προσωπικό επίπεδο, το 2011-12 αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top