«Φεύγει από την Μπαρτσελόνα κατά 99% ο Βεζένκοφ»

 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

O πρώην παίκτης του Άρη, που έχει γίνει draft από τους Μπρούκλιν Νετς, πήγε στη Βαρκελώνη το 2015 για λογαριασμό της «Μπάρτσα». Θυμίζουμε πως τότε στο… τιμόνι τους οι «μπλαουγκράνα» είχαν τον Τσάβι Πασκουάλ και πίστευαν πολύ το πρότζεκτ Βεζένκοφ.

Ύστερα από τρία χρόνια, ο κύκλος του στην Μπαρτσελόνα φαίνεται πως φτάνει προς το τέλος του, με τον ίδιο να ετοιμάζεται να βγει ξανά στην αγορά.

Σύμφωνα με το «encestando.es», κατά 99% ο Βεζένκοφ και ο Πέτερι Κοπόνεν θα αποχαιρετήσουν τους Καταλανούς στο φινάλε της σεζόν. Το δημοσίευμα υπογραμμίζει μάλιστα πως η αποχώρηση του Βούλγαρου πάουερ φόργουορντ θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη, με δεδομένο πως η ομάδα της Βαρκελώνης έχει ήδη συμφωνήσει με τον 23χρονο Λετονό Ρόλαντ Σμιτς, ο οποίος επίσης αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ. Ανατροπή δεδομένων μπορεί να υπάρξει μόνο αν ο νέος προπονητής των «μπλαουγκράνα» επιλέξει να αλλάξει μέρος του σχεδιασμού και κρατήσει τον άλλοτε παίκτη του Άρη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Θα πρέπει, βέβαια, να τονίσουμε πως ο Βεζένκοφ, που έχει ελληνικό διαβατήριο, δεν αγωνίζεται στα ισπανικά πλέι οφ φέτος, μετά την απόφαση του Σβέτισλαβ Πέσιτς να τον «κόψει» από την λίστα των ξένων της ομάδας του.

To Top