Φεύγει για Βοσνία ο Πάσαλιτς, κοντά σε συμφωνία για τις οφειλές

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς φεύγει σήμερα από την Θεσσαλονίκη με προορισμό το Σεράγεβο. Ο Άρης του οφείλει χρήματα, αλλά έχει ήδη υπάρξει συζήτηση μεταξύ του προέδρου, Λευτέρη Αρβανίτη και του εν Ελλάδι εκπροσώπου του παίκτη, ώστε να επιτευχθεί άμεσα συμφωνία για τον διακανονισμό της οφειλής και τον τρόπο αποπληρωμής. Συζήτηση για την επόμενη χρονιά δεν έχει γίνει ακόμα.

Ο Βόσνιος γκαρντ ολοκλήρωσε την χρονιά του στον Άρη έχοντας 12 πόντους και 2,5 ασίστ μέσο όρο σε 25 αγώνες (22 στη κανονική διάρκεια και 3 στα πλέι οφ). Το πρόγραμμα για τον Πάσαλιτς έχει διακοπές και στα μέσα Ιουλίου θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Βοσνίας για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Στον Πάσαλιτς οφείλονται περίπου τέσσερις δόσεις συμβολαίου, αλλά έχει ήδη γίνει μια συζήτηση με τον ατζέντη του στην Ελλάδα ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή συμφωνία και για τις δύο πλευρές ως προς την καταβολή των οφειλομένων. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, τότε ενδέχεται οι δύο πλευρές να μιλήσουν για την επόμενη χρονιά.

 

To Top