ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φεύγει για τη Νανσί τελικά ο Νταλό, το ανακοίνωσε ο Γουλιέλμος

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο επικεφαλής της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος, ανακοίνωσε πως ο Μπορίς Νταλό θα φύγει τελικά από τον Άρη για να αγωνιστεί στη Νανσί.

Ο Γάλλος γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο στους «κίτρινους» και για την επόμενη σεζόν, είχε ζητήσει να αποχωρήσει μετά τον αγώνα με το Ρέθυμνο για τη Νανσί, όμως η απάντηση που είχε λάβει τότε ήταν αρνητική.

Αφενός για το ότι υπήρχαν πιθανότητες να συμμετέχει ο Άρης στα πλέι οφ και αν αποχωρούσε ένας ξένος τότε η ΚΑΕ θα έπρεπε να πληρώσει πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ, βάσει του κανονισμού που αναφέρει ότι μια ομάδα πρέπει να τελειώνει το πρωτάθλημα με τον ίδιο αριθμό ξένων που ξεκίνησε στο β’ γύρο.

Αφετέρου για το ότι το απαγορευτικό μεταγραφών είναι ακόμα σε ισχύ και ο Νταλό είναι ένας παίκτης που θεωρητικά θα μπορούσε να έχει και του χρόνου ο Άρης, εφόσον παρέμεναν τα ban.

Ωστόσο, αυτή η κατάσταση άλλαξε τις τελευταίες ώρες και όπως επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Γουλιέλμος στο Yellow radio, ο παίκτης θα αναχωρήσει για τη Νανσί, κάτι που σημαίνει πως δε θα βρίσκεται στα πλάνα του Άρη για τη νέα σεζόν.

To Top