«Φεύγει ο Πρόμπιερζ», γράφουν οι Πολωνοί – Στα γραφεία της ΠΑΕ ο 39χρονος προπονητής!

Κεραυνός εν αιθρία στον Άρη, αν ισχύουν τα δημοσιεύματα από την Πολωνία περί αποχώρησης από την ομάδα του Μίχαλ Πρόμπιερζ! Τα πολωνικά ΜΜΕ μεταδίδουν εδώ και λίγη ώρα πως ο Πρόμπιερζ φεύγει από τον Άρη λόγω των οικονομικών προβλημάτων και μάλιστα υπάρχουν και δηλώσεις του Πολωνού τεχνικού, που χαρακτηρίζει την κατάσταση στην ομάδα τραγική! Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης αυτήν την ώρα, ο Πολωνός μιλάει με τη διοίκηση των κίτρινων!

Δηλώσεις πραγματική βόμβα στα θεμέλια του Άρη φέρεται να έχει κάνει ο Μίχαλ Πρόμπιερζ στην Πολωνία, οι οποίες εφόσον αποδειχθούν αληθινές, δρομολογούν ραγδαίες εξελίξεις στους κίτρινους! Για απόφαση του Μίχαλ Πρόμπιερζ να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Άρη κάνουν λόγο πολωνικά μέσα, τα οποία μάλιστα φιλοξενούν και δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει.

Σύμφωνα, με τα πολωνικά δημοσιεύματα, αποκαλύπτεται ότι: «
Φεύγει ο Πρόμπιερζ από τον Άρη» και σημειώνεται ότι ο 39χρονος προπονητής δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει σε μια ομάδα την οικονομική κατάσταση της οποίας χαρακτηρίζει «τραγική».

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του ο Πρόμπιερζ μόλις πρόσφατα έλαβε γνώση πως υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν πληρωθεί εδώ και επτά μήνες και πολλοί εξ αυτών (δέκα αναφέρει το δημοσίευμα) είναι πιθανό να αποχωρήσουν από το σύλλογο.

Από τη διοίκηση του Άρη υποστηρίζουν πως ο Πολωνός τεχνικός είχε μια επαφή και συζήτησε την οικονομική κατάσταση στους «κίτρινους», ουδέποτε όμως εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα και αυτήν τη στιγμή προσπαθούν να εξηγήσουν και οι ίδιοι τι ακρβώς συμβαίνει.

Στην κρίσιμη ερώτηση των Πολωνών δημοσιογράφων «γιατί φεύγεις;» η απάντηση που δημοσιεύεται είναι η εξής: «Τώρα έμαθα πως υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν πληρωθεί εδώ και δέκα μήνες και είναι πιθανό να φύγουν από το σύλλογο. Η κατάσταση στην ομάδα είναι τραγική» δηλώνει στους συμπατριώτες του ο Πρόμπιερζ!

Αυτήν την ώρα, ο Πρόμπιερζ βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για να συζητήσει το καυτό θέμα, η εξέλιξη του οποίου ενδέχεται να δρομολογήσει θεαματικές αλλαγές!

To Top