ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φεύγει ο Χατζηπιρπιρίδης, δανεικός στην Ιεράπετρα!

Ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης αποχωρεί από τον Άρη και θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στην Ιεράπετρα!

Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα prismasport.gr “παίκτη απο τον Άρη απέκτησε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του prismasport.gr ο ΟΦΙ.

Συγκεκριμένα απέκτησε τον Κώστα Χατζηπιρπιρίδη ο οποίος είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους κίτρινους και συμμετείχε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Ο Χατζηπιρπιρίδης θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των “Κίτρινων”. Ο 19χρονος “Χάτζη” (γεννημένος στις 1/5/2001) αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ διακρίνεται για την ικανότητα του στη δημιουργία και στα τελειώματα του.

Με την επιστροφή του Άρη στα μεγάλα “σαλόνια”, ο νεαρός έγινε απο τα πλέον πολύτιμα κομμάτια  της U19. Στην πρώτη χρονιά από την επιστροφής της στην Super League U19, ο πιτσιρικάς κατέγραψε 23 συμμετοχές, σημειώνοντας και 3 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ταλαντούχος επιθετικός πέτυχε το πρώτο γκολ της U19, έπειτα από την επάνοδο στο πρωτάθλημα της Super League, κόντρα στην ομάδα της Λάρισας”.

Ο νεαρός επιθετικός του Άρη αποτελεί “επένδυση” για το μέλλον και αυτός είναι ο λόγος που δίνεται δανεικός ώστε να μπορέσει να βρει χώρο και χρόνο, να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει στους κίτρινους ακόμα πιο έτοιμος και δυνατός ποδοσφαιρικά.

To Top