Φεύγουν τα εισιτήρια, γεμίζει το Παλέ, πιο κοντά στη νίκη με Πανιώνιο!

Με πολύ καλό ρυθμό “φεύγουν” τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανιώνιο το απόγευμα του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο. Οι οπαδοί του Άρη έχουν επίγνωση της κατάστασης, έχει αλλάξει και η δική τους ψυχολογία μετά τις δύο σερί νίκες και θα γεμίσουν το Αλεξάνδρειο για να οδηγήσουν την ομάδα στη νίκη και κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο αντίπαλος είναι “εμπορικός” και το γεγονός ότι έρχεται αήττητος στο Αλεξάνδρειο προσδίδει άλλο ένα κίνητρο στον κόσμο, για να γεμίσει το γήπεδο και να ωθήσει τους παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου στη νίκη. Ο Άρης θα μπει σε άλλη ρότα στο πρωτάθλημα, αν καταφέρει να κερδίσει τον Πανιώνιο, που φαντάζει πιο “γεμάτη” ομάδα, αλλά προς το παρόν έχει παίξει με ομάδες κατώτερου επιπέδου από τους κίτρινους.

Είναι δεδομένο ότι το Παλέ θα είναι γεμάτο. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 και 15 ευρώ και οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΚΑΕ και όχι μόνο…

Συν τοις άλλοις, πέρα από την δεδομένη στήριξη με την φωνή και τον παλμό, θα μπει “ζεστό” χρήμα στα ταμεία της ΚΑΕ, το οποίο θα καλύψει άμεσες ανάγκες της ομάδας σε μια περίοδο όπου δεν υπάρχει μεγάλη ρευστότητα.



To Top