Φημισμένη η Φιορεντίνα, αλλά υπό… ανακατασκευή

Η Φιορεντίνα είναι η πιο φημισμένη ομάδα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Άρης στα φιλικά επί ιταλικού εδάφους, ολοκληρώνοντας σήμερα το απόγευμα στη Μοένα το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Οι “βιόλα” δεν έχουν βέβαια την αίγλη του παρελθόντος, προέρχονται από μια πολύ κακή χρονιά, αλλά έχουν κάνει κινήσεις ενίσχυσης.

Η τελευταία μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Αλμπέρτο Ακουϊλάνι αποδεικνύει ότι η Φιορεντίνα θέλει να επανέλθει και πάλι στην κορυφή. Τα αδέλφια Ντελά Βάλε (Ντιέγκο και Αντρέα) στους οποίους ανήκει η ομάδα και ο πρόεδρος Μάριο Κονίνι επέλεξαν τον Βιτσέντζο Μοντέλα για να φτιάξει τη νέα Φιορεντίνα. Ο άλλοτε διεθνής Ιταλός επιθετικός έδειξε έργο στην Κατάνια την περσινή χρονιά και φέτος κάνει το βήμα παραπάνω στην προπονητική του καριέρα.

Οι “βιόλα” απέκτησαν επίσης φέτος τον Ελ Χαμνταουί από τον Άγιαξ, τον Μπόρχα Βαλέρο από την Βιγιαρεάλ και φιλοδοξούν ότι θα επανέλθουν σε θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Το ρόστερ της Φιορεντίνα

Τερματοφύλακες: Λορέντζο Μπαρντίνι, Λούκα Λατζερίνι, Κριστιάνο Λουπατέλι, Νορμπέρτο Νέτο, Εμιλιάνο Βιβιάνο.

Αμυντικοί: Νορτέι Ασόνγκ, Μικέλε Καμπορέζε, Ματία Κασάνι, Νταϊμπέλο Φελίπε, Αχμέντ Χεγκαζί, Ματίγια Νάσταζιτς, Μανουέλ Πασκουάλ, Χαβιέρ Γκονζάλο Ροντρίγκεθ, Φακούντο Ρονγκάλια.

Μέσοι: Αλμπέρτο Ακουϊλάνι, Βαλέρο Μπόρχα, Γκιγέρμε Κουαδράδο, Φραντσέσκο Ντελά Ρόκα, Φραντσέσκο Ντι Τάκιο, Αριέλ Ματίας Φερνάντεθ, Αντρέα Λατσάρι, Ρούμπεν Ολιβέρα, Ρομούλο Σόουζα, Μασιμιλιάνο Ταντέι, Χουάν Μανουέλ Βάργκας.

Επιθετικοί: Αλέσιο Τσέρκι, Μουνίρ Ελ Χαμνταουί, Στέβαν Γιόβετιτς, Άντεμ Λιάγιτς, Ματίας Λεπιγιέ, Χάρις Σεφέροβιτς, Κένεθ Ζοχορέ.

 

To Top