Φιάσκο με Χατζηνικολάου, κρούση σε Σούλη Παπαδόπουλο!

Σε φιάσκο εξελίχθηκε για τον Άρη η υπόθεση της συνεργασίας με τον Γιάννη Χατζηνικολάου. Το αλαλούμ που ξεκίνησε από το πρωί συνεχίστηκε και (φαίνεται) πως ολοκληρώνεται με την παραμονή του Σερραίου τεχνικού στον πάγκο του Ηρακλή. Την ίδια ώρα, οι φήμες για επαφή των κίτρινων με τον Σούλη Παπαδόπουλο φουντώνουν.

Από την πρώτη στιγμή σημειώσαμε ότι ο Άρης παίζει με τη φωτιά, ακροβατώντας στην κόψη του ξυραφιού. Από το πρωί έγιναν απίστευτες καταστάσεις, όπως σημείωσε λεπτό προς το λεπτό το PRESSARIS.

Πριν από λίγο ο πρόεδρος του Ηρακλή Θόδωρος Παπαδόπουλος με δηλώσεις του, τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα Χατζηνικολάου» βάζοντας τους τίτλους του τέλους, σε μια ιστορία που θύμισε επί 24 ώρες κακόγουστη φάρσα!

Ο Χατζηνικολάου επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Αρη τηλεφωνικά και απάντησε αρνητικά στην πρόταση των κίτρινων, προβάλλοντας ως δικαιολογία ότι δεν μπορεί. Το απόλυτο φιάσκο δυο μέρες πριν από το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς για τον Άρη, εξελίξεις που δημιουργούν νέα αναταραχή και αβεβαιότητα!

Παράλληλα, υπάρχουν έντονες φήμες ότι οι κίτρινοι τηλεφώνησαν στον Σούλη Παπαδόπουλο, προτείνοντας του συνεργασία, ενώ πάντα «παίζει» η περίπτωση του Άκη Μάντζιο.

To Top