Φιλίππου στο PRESSARIS: “Αυτό άξιζε στον Αυτοκράτορα του Αυτοκράτορα!”

Ο Νίκος Φιλίππου έγινε και πάλι σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Άρη, έζησε από πολύ κοντά όλη την γιορτή για τον Νίκο Γκάλη και φυσικά έδωσε για άλλη μια φορά εξαιρετική ατάκα για ότι συνέβη με δηλώσεις του στο PRESSARIS!

Ο πρώην παίκτης του Άρη είπε πως “ήταν φοβερά συγκινητική όλη η εκδήλωση και η ατμόσφαιρα. Νομίζω ότι ήταν αυτό που άξιζε στο Νίκο. Κι αυτός πρέπει να το απόλαυσε και να συγκινήθηκε όπως όλοι μας. Μακάρι να είχε γίνει και πιο νωρίς, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Νομίζω ότι αυτό άξιζε στον Αυτοκράτορα του Αυτοκράτορα! Όπως όλων μας ο Άρης υπήρξε οικογένειά μας, πόσο μάλλον του Νίκου Γκάλη, οπότε όταν του έγιναν όλες αυτές οι τιμές, να ονομαστεί η σάλα με το όνομά του, να ανέβει η φανέλα του στην οροφή του Παλέ ήταν λογικό να συγκινηθεί. Ήταν, όμως, όλα όπως του άξιζαν”.

Για το ότι τον προκάλεσε να παίξουν μπάσκετ και να σουτάρει, όπως… απαίτησε όλο το Παλέ, σχολίασε: “Είπαμε γι’ αυτό είναι γκάνγκστερ και επαγγελματίας, γιατί για να σουτάρει, θα έπρεπε να είχε πάει το πρωί να κάνει χίλια σουτ. Πάλι έκανε το σωστό”.

 

To Top