“Φιλί ζωής τα έσοδα με Ρόμα και διαρκείας! Δεν θα χρεώσουμε ούτε σεντ την ΠΑΕ”!

Για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Άρη μίλησε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων των «κιτρίνων», Πολυδεύκης Γκουρλάκης.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το προσεχές μεγάλο φιλικό κόντρα στη Ρόμα: «Είναι ένα πολύ δυνατό φιλικό και περιμένουμε ο κόσμος να προσέλθει μαζικά για τα αποκαλυπτήρια του Άρη, αλλά και για να δει και τα μεγάλα αστέρια της Ρόμα. Είναι, παράλληλα, μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για έσοδα, τα οποία είναι φιλί ζωής για την ομάδα».

Για τις χαμηλές τιμές διαρκείας και μεμονωμένων εισιτηρίων: «Φέτος έχουμε φιλολαϊκές τιμές και στα διαρκείας και στα απλά εισιτήρια. Ο μέσος όρος είναι χαμηλότερος από πέρσι και ελπίζουμε ο κόσμος να ανταποκριθεί για να συμπαρασταθεί στην ομάδα για άλλη μια φορά.

Για την δικαίωση του Άρη στο θέμα Αμορόζο: «Οτιδήποτε μπορούμε να γλυτώσουμε από πλευράς εξόδων μας χαροποιεί. Το συγκεκριμένο θέμα έπρεπε να έχει λυθεί εδώ και χρόνια, αλλά δυστυχώς το θέμα μετατέθηκε στο διεθνές δικαστήριο. Ευτυχής όμως είχαμε αυτήν την επιτυχή εξέλιξη. Δεν μπορώ να πω ότι το περιμέναμε, απλά θεωρούμε ότι επιτεύχθηκε δικαιοσύνη και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι».

Για το έργο της νέας διοίκησης: «Προσπαθούμε να κάνουμε πράξη αυτά που είπαμε προεκλογικά. Να μην χρεώσουμε σαν ΠΑΕ Άρης την ομάδα ούτε ένα σεντ παραπάνω και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Βασικές προτεραιότητες είναι αρχικά το άρθρο 99, αφού χωρίς το 99 δεν μπορεί να υπάρχει Άρης και έπειτα το αγωνιστικό και να αποφύγουμε τα περσινά. Να φτιάξουμε ομάδα ισάξια του ονόματος του Άρη».

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Άρης θα είναι έτοιμος για την κατάθεση του φακέλου για το άρθρο 99 πολύ νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία της 19ης Αυγούστου.

To Top